GaborSzakacs

Giuseppe Zanotti tavaszi szandálszeánsza

2020. április 22. - gaborszakacs

Bár az áprilisi időjárás a legszebb arcát mutatja nekünk, a koronavírus miatt most mégis a lakásba zárva éljük a mindennapjainkat. Amíg mackónadrág és a kapucnis pulóver uralmát nem döntheti meg semmi, addig legkedvesebb tavaszi ruháink és cipőink a szekrény aljában maradnak. Kétség sem férhet hozzá, hogy a karantén lecsengése után igazán felszabadító élmény lesz végre "normálisan" felöltözni és az utcára lépni. Ehhez a pillanathoz kitűnő inspirációt adnak az olasz cipőtervező, Giuseppe Zanotti 2020-as tavaszi-nyári lábbelijei. A következő összeállításban elhoztam nektek a világhírű designer szuperszexi szandálkollekcióját, amelyből kortól és testalkattól függetlenül minden nő kiválaszthatja a kedvencét.

2_348.jpg

Ma még úgy érezzük, hogy soha nem lesz vége a négy fal között töltött, végtelennek tűnő karanténnak, ám a madárcsicsergős tavasz és a szikrázó napsütést ígérő nyár már az ajtónkon kopogtat. Koronavírus ide vagy oda, a szépérzékünket és az esztétikus megjelenésre való igényünket senki és semmi nem döntheti meg. Még akkor sem, ha most csak egy béna mackógatya, egy ujjatlan trikó vagy egy jellegtelen kapucnis pulcsi a mindennapi viseletünk. Egyszer vége lesz ennek a rémálomnak és újra szuper frizurával, stílusos és izgalmas szettekben léphetünk majd az utcára, hogy találkozhassunk a szeretteinkkel, a barátainkkal és a rég nem látott kedves ismerőseinkkel. A korábbi gazdasági világválságokra emlékeztető állapot a hazai és a nemzetközi divatipart igencsak megrendítette, a kisebb márkák a folytatást is megkérdőjelezik, a világcégek pedig csak reménykedni tudnak, hogy fennmaradhatnak. A tervezők, szabászok, varrónők, raktárosok, szállítók, eladók és a szektorban dolgozó egyéb munkások munkahelye és megélhetése van veszélyben. A nyárra és őszre tervezett divathetek elmaradnak, a nyomtatott divatlapok szerkesztői is kétségek között élnek. Ne feledjük, hogy a jól szabott ruhára, a kényelmes cipőre és az izgalmas kiegészítőkre szükség lesz a jövőben is! Hiszem és tudom, hogy ezt a kis makacs dögöt végre legyőzzük, a világuralomra törő terveinek egyszer és mindenkorra keresztbe teszünk azzal, hogy otthon maradunk. Az élet nemsokára újraindul, a parkok, az utcák megtelnek emberekkel és egy szebb, kiegyensúlyozottabb jövőbe tekinthetünk. Együtt. Stílusosan.

A sikkes megjelenés olasz kiválósága, Giuseppe Zanotti a 2020-as tavasz-nyári kollekciójával meghódította a divatrajongókat. A kifinomult ízléssel megalkotott lábbelik művésze kortól és testalkattól függetlenül egy izgalmas, szexi és esztétikus gyűjteménnyel rukkolt elő. A kézi kidolgozású szandáljait ebben a szezonban apró kristályokkal, fénylő selyemszalagokkal és hatalmas masnikkal díszítette. Az ikonikusnak számító darabjai egy kiadós ráncfelvarráson estek át, a sarkakat az optimális 105 milliméterre csökkentette. Aki nem szeret vagy már nem tud magas sarkakon száguldozni, azoknak sem kell lemondaniuk a bokapántos Zanotti-remekművekről, az alacsony sarkú és a lapos talpú szandálok között is megtalálhatja a kedvencét. Az esküvőre vagy alkalmakra szánt kreációit arany, ezüst, fehér, púder és bézs árnyalatokban dobta piacra, a hétköznapi kollekcióban megjelenik a piros és a bronz egy-egy variációja. Csak kapkodjuk a fejünket, Zanotti minden topánkája a nőiességet és a jó ízlést hirdeti. Hölgyeim, íme egy izgalmas szandálszeánsz a karantén utáni időkre!

Photos: Giuseppe Zanotti Online

Megtalálsz a közösségi oldalakon is, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6115631206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása