GaborSzakacs

Oscar-várományos topánkák

2015. február 22. - gaborszakacs

Vasárnap éjjel osztják ki az idei Oscar-díjakat. A filmes elismerések átadását óriási érdeklődés kíséri, így a sztárok a legjobb formájukat próbálják mutatni a vörös szőnyegen. Elhoztam nektek Giuseppe Zanotti 2015-ös cipőkollekcióját, melynek mesés darabjai ma éjjel biztosan feltűnnek a gálán.

1_44754711uc_14_f.jpg

Tűnj ki a tömegből! Ez a Zanotti szandálok üzenete. Lehetnek rajta ezüst lángnyelvek, metál korallok, pitonmintájú virágok, kristályokkal borított skorpió- vagy krokodilfigurák, a hódítás garantált. A legfinomabb anyagok felhasználásával varázsolja igazi luxusélménnyé ezeket a darabokat a  világhírű designer. Lakkbőr vagy velúr, kereszt- vagy bokapántos kreáció? Tökéletes választás azoknak, akik rajonganak a 12 centis sarkakért!

Akik nem szeretnek vagy nem tudnak magas sarkakon száguldozni, nekik is kedvezett Giuseppe Zanotti a 2015-ös esztendőben. A vagány, lapos talpú szandálok és papucsok a kortárs streetwear részei lehetnek, ha merész, kontrasztos színekkel viseljük őket. Ugye Te is tudnál választani legalább egy pár Zanotti topánkát?

Photo: Giuseppe Zanotti

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr757194997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása