GaborSzakacs

Sikkes séta a Villa Valentina kertjében

2019. december 13. - gaborszakacs

A modern és kozmopolita nő inspirálja a libanoni Azzi & Osta tervezőpárosát, akik a magas művészi színvonalon kivitelezett ruhakölteményeikkel az unalmas hétköznapokból kiemelve, királynői magasságokba repítik a megrendelőiket. George Azzi és Assaad Osta 2020-as tavasz-nyári ready-to-wear kollekcióját a mediterrán tájak szépsége, a romantikus tengerparti naplemente és a szerelemtől megrészegült esték ihlették.

1_330.jpg

A szépség és az esztétikus megjelenés, a mérnöki precizitás és a végtelen romantika találkozásából született az Azzi & Osta 2020-as tavasz-nyári ready-to-wear kollekciója. A tehetséges libanoni tervezőpáros, George Azzi és Assaad Osta a mediterrán tájak magával ragadó hangulatából merített ihletet, a simogató mediterrán napfény, a tenger lágy fodrozódása, a kellemes árnyékot adó fák és a bódítóan édes illatok mind-mind életre keltek a mesés textíliákban. A márka ízléses lookbookja egy pillanat alatt a Cote d’Azur-re és az ellenállhatatlan Capri szigetére repít el bennünket.

A Villa Valentina egy gyönyörű ház a festői szépségű Földközi-tenger partján. Kertjében hatalmas cédrusok és babérok sorakoznak, rózsalugasai alatt szerelmek szövődtek és romantikus első csókok csattantak el. Falait a déli temperamentum és az izzó szenvedély tette még erősebbé, ablakai pedig számtalan intrikát és titkot rejtenek el a kíváncsiskodó tekintetek elől. Ebben a magával ragadó környezetben fotózták az Azzi & Osta 2020-as legújabb gyűjteményét.

George Azzi és Assaad Osta a tavaszi szezonban is a klasszikus értékeket tiszteletben tartó, mégis nyitott, modern és kozmopolita fiatal nőket és elegáns asszonyokat öltözteti. Egyszerű és nagyszerű vonalvezetésű, mégis roppant rafinált díszítésű darabokat alkottak, amelyekkel kiemelik a karcsú derekat, a kerek vállakat és a formás dekoltázsokat. Az építészetből átvett különleges formavilággal, a geometriai részletekkel, az egymásra halmozott rétegekkel és a márkára jellemző strukturált sziluettekkel teszik emlékezetessé a viselőik belépőjét. Megjelennek a fodros vállrészek, a ringó harangruhák, a libbenő köpenyek és az aszimmetrikusan szabott dekoltázsok is. A lüktetően élénk színek dinamikussá és igazán maivá teszik a sorozatot. A drámaiságot a ropogós ingekkel, a hatalmas fodrokkal és a végtelen tülltengerrel fokozták, a 3D-s fémszálas hímzéseik, az aprólékos gyöngydíszítéseik és a legfinomabb csipkéik haute couture magasságokba emelik ezt a mesés gyűjteményt. Ilyen, amikor az elképesztő női energiák, a jó ízlés, az esztétikum és a magasfokú szabászat közös nevezőre kerülnek. Bravo, George és Assaad, csak így tovább!

Photos: Azzi & Osta SS2020 RTW Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is. Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6915349212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása