GaborSzakacs

Az egyedi öltözködés szabadsága

2017. november 13. - gaborszakacs

A játékos részleteiről ismert, avantgárd elemekkel tarkított kollekciókat felvonultató Miu Miu legújabb kreációit a vállalkozó kedvű, fiatal korosztálynak szánják. Miuccia Prada 2017-es pre-fall gyűjteménye merész anyagkombinációkból, bohém párosításokból és kézműves részletekből állt össze. Az 1940-es évek öltözködési stílusa egy cseppnyi glamourral válik az ősz üde színfoltjává.

1_131.jpg

Miu Miu. Így becézte a Prada család a legkisebb lányukat, Miucciát. Az olasz família nevét viselő divatház kistestvéreként létrehozott Miu Miu márka szembement a hagyományokkal. Száműzte a feszes vonalakat, laza, vagány, bevállalós szettekkel és merész színkombinációkkal lepte meg az egyedi kreációkra kiéhezett divatrajongókat. A nosztalgikus olasz viseletek, az 1940-es évek Amerikája és napjaink sportos outifitjei kitűnő elegyéből született a brand 2017-es pre-fall kollekciója. Miuccia Prada ebben a szezonban is töretlenül kedveli a bőrt és a szőrmét, a feltűnő cipőket, a formabontó táskákat és az élénk színeket. A maradi gondolkodásmód ellen lázad a szexualitással töltött munkáival és az első pillantásra káosznak tűnő összeállításaival. Művészi szintre emeli a streetwear világát, ezzel pedig valódi stílusikonná teszi fiatal vásárlóit. Kecses bokák, karcsú ruhák és bársonnyal kiegészített ezüstékszerek hirdetik az egyéni öltözködés szabadságát. A glamour jegyekkel manipuláló gyűjtemény minden egyes darabja érdekes, izgalmas és magával ragadó megjelenést biztosít viselőinek. Az 1980-as évek printelt mintái a színes bundákkal és a dandy stílusú cipőkkel tökéletes összhangot képeznek. Miuccia Prada magasan záródó maszkulin nadrágjai és A-vonalú kabátjai a virágos bélésekkel, a precízen kidolgozott hímzésekkel kitűnő harmóniában vannak, a nőies megjelenést egy szórakoztatóan eredeti szintre emelik.

"Valljuk be, akármit is viselsz, meghatározza mások rólad alkotott véleményét. Különösen a mai világban, amikor az emberi kapcsolatok annyira felszínesek. Ezért vigyázz, a divattal közvetlenül üzensz!" - Miuccia Prada

Photos: Miu Miu Pre-Fall 2017 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5513259613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása