GaborSzakacs

Diane von Furstenberg őszi színkavalkádja

2017. október 29. - gaborszakacs

Világhírű divatházának kreatív vezetői székét a következő generáció tehetségeinek adta át Diane von Furstenberg. A sikeres amerikai tervezőnő utódja Jonathan Saunders lett, aki debütálása után már be is mutatta a márka 2017-es őszi ready-to-wear kollekcióját. A színes és hímzett textíliákból összeálló mix-and-match szettek DVF szellemiségét és kreativitását méltó módon viszik tovább.1_127.jpg

Korunk egyik legismertebb és legsikeresebb divattervezője a belga származású amerikai Diane von Furstenberg. Az 1970-es évek elején szinte berobbant a divatvilágba a geometrikus mintáival, a könnyű textíliáival és a nőies szabásvonalaival, ikonikus ruhái megváltoztatták az amerikaiak öltözködési szokásait. A napjainkban is aktívan dolgozó  Furstenberg márkája kreatív irányítását átadta egy tehetséges designernek, Jonathan Saundersnek. A 2017-es őszi ready-to-wear DVF kollekció a jellegzetes stílusjegyeket ebben a szezonban is hozza, a tervezőnő kézjegye tökéletesen visszaköszön a gyűjteményből. Felsorakoznak Saunders printelt ruhái, virágos blúzai és a földszínekben pompázó, puffos ujjú kabátjai. Az átlós és függőleges csíkozások és méretes flitterek jól megférnek a színes szőrmék mellett, a népszerű mix-and-match vonalat bohém játékossággal tette egyedivé. Lelkesen használja a leopárdmintás táskákat, a formabontó öveket és fülbevalókat, gyönyörű hímzéseivel és éles kontrasztjaival pedig a határozott New York-i nő magabiztos megjelenését erősíti. Az amerikai Vogue a divattörténelem legelegánsabb stafétaváltásáról cikkezett Diane von Furstenberg és Jonathan Saunders kapcsán. Úgy tűnik, a szakma méltó utódként tekint a skót tervezőre, az idő pedig csak neki dolgozik.

„Minden az egyéniségen múlik.” – Diane von Furstenberg

Photos: Diane von Furstenberg Fall 2017 Ready-to-Wear Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1613114698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása