GaborSzakacs

A stílusos férfi őszi ruhatára

2016. szeptember 03. - gaborszakacs

Az exkluzív cipőiről elhíresült Salvatore Ferragamo divatház ma a klasszikus megjelenés szentélye. A márka vezető tervezője, Massimiliano Giornetti a hagyományos szabásvonalakat megtartva egy cseppnyi kreativitással igazán stílusos férfi kollekciót állított össze az 2016-os őszi szezonra. A kockás öltönyök, prémes kabátok, színes ingek és kötött pulóverek egyetlen férfi gardróbjából sem hiányozhatnak.

_sal0101.jpg

Massimiliano Giornetti egy tisztességes Salvatore Ferragamo férfi kollekcióval mutatta meg tehetségét a világnak. A minőségi darabokat kedvelő, divatra érzékeny uraknak készült gyűjtemény a klasszikus szabászati megoldásokból és művészeti elemekből állt össze. Nagy elődje, a legendás cipőtervező, Salvatore Ferragamo szellemiségét folytatva egy vállalható, hordható, modern és férfias ruhatárat kaptunk szebbnél szebb öltönyökkel, színes ingekkel, kötött pulóverekkel, kifinomult félcipőkkel.

A réteges öltözködés jegyében kifutóra vitt összeállítások az angol elegancia és a bohém luxus nagykövetei is lehetnének. Szűkített fazonú, kockás öltönyeit mintás ingekkel és kendőkkel tette egyedivé Giornetti, élére vasalt pantallóinak kiváló kísérői a mustársárga, fehér, kék és fekete szövetkabátok. Nem veti meg a puha báránybőrt, a fekete nercet, a festett vásznakat és a nylon kiegészítőket sem. Vibráló és néhol túlzónak tűnő outfitjeivel - akár egy kötéltáncos - kiválóan egyensúlyozik a giccs és a férfias elegancia határán. Massimiliano Giornetti tudatossága és precizitása ügyel arra, hogy ne lépjünk át az ízléstelenség végtelen mezejére.

Photo: Yannis Vlamos / indigitalimages.com

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr968679482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása