GaborSzakacs

A csábítás magasiskolája Saint Laurent bemutatóján

2016. március 23. - gaborszakacs

A nyolcvanas évek szupervékony modelljeit, széles öveit és szexi harisnyáit hozta vissza Hedi Slimane a Saint Laurent számára tervezett 2016-os őszi ready-to-wear kollekcióban. Az exkluzív darabok az Yves Saint Laurent által megálmodott extravagáns eleganciát képviselik. Egy fantasztikus gyűjtemény egyenesen Párizsból!kim_1437.jpg

Mintha egy couture bemutatóra készült volna Hedi Slimane, olyan vehemenciával vetette bele magát a legfrissebb ready-to-wear kollekciója elkészítésébe. Talán ez a búcsúkollekciója a Saint Laurent-nél és a következő szezonban már máshol folytatja? A világsajtóban felröppent a hír, hogy elhagyja a patinás divatház vezető tervezői székét, ám ezt a pletykát nem erősítette meg és nem is cáfolta. Ami viszont egészen biztos, hogy a mostani ruhakölteményei olyan lenyűgöző sorozattá álltak össze, amit az elmúlt években nem volt képes produkálni a Saint Laurent élén. A nyolcvanas évek formabontó és túlzó stílusát vette alapul, segítségül hívta a szoros copfokat, a vörös rúzst, a hatalmas válltöméseket, a széles öveket, az ultraszexi fekete harisnyát és némi csillogást, a végeredmény pedig egy feltűnő, modern partikirálynőben öltött testet. A kifogástalan minőségű flitterek, a strucctollal díszített kreációk egy leheletnyi muszlinnal és selyemmel a luxus birodalmába repítenek bennünket. Az ütős kollekció minden egyes darabja a nőiességet, a női test szépségét hivatott kiemelni, a hollófekete estélyik, a magasított derekú nadrágok karcsúvá és stílusossá teszik viselőjüket. A színes prémek és az oversize ékszerek Yves Saint Laurent mesés világát idézik meg, ahol nem léteztek tabuk, kifogások és túlzások. Slimane ezzel a kollekcióval bebizonyította, hogy a Saint Laurent-ház neve még mindig a francia elegancia szinonimája.

Photos: Kim WestonArnold / indigital.tv

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr228505698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása