GaborSzakacs

Lány a szomszédból

2016. február 17. - gaborszakacs

Zac Posen egy romantikus, finom, mégis határozott kollekcióval lépett elő a 2016-os őszi ready-to-wear bemutató kifutóján. Ruháin keresztül azt a fiatal lányt kelti életre, aki őszinte és stílusos. A lányt, akit mindenki ismer és szeret. A lányt, aki itt lakik a szomszédban.

05-zac-zac-posen.jpg

Zac Posen ZAC néven futó márkája azt a - lassan feledésbe merülő - romantikus vonalat elevenítette fel, amely kerüli a fényűzést, mégis egyedi és irigylésre méltó. A neves amerikai designer kiválóan házasította a csipkét a lótuszmintás nyomatokkal, visszahozta a kétsoros zakókat, a hajtókákra pedig rózsaszín gombákat tűzött. A hímzések kifinomulttá, a lágy esésű, lépcsőzetes ruhák roppant nőiessé teszik a gyűjteményt.

Posen azt a luxust mutatja be, ami a hétköznapi nő számára is elérhető. Maníroktól mentes, letisztult elemekkel dolgozik, könnyed és vállalható. Érzéseket, hangulatokat vált ki belőlünk, emlékeket idéz fel: mintha már láttuk volna ezekkel a darabokat, mintha már találkoztunk volna a lánnyal, aki ezeket viseli. Talán az a kedves és mosolygós lány hord ilyen összeállításokat, akivel minden reggel összefutsz a lépcsőházban vagy a pékségben? Igen, ő az a lány, aki két lábbal jár a földön, de néha elmereng az élet nagy dolgain, álmodozik, vagány, szexi és laza stílusa ellenállhatatlan egyéniséggé teszi. Ezt a lány Te is ismered, ő a lány a szomszédból!

Photo: Courtesy of ZAC Zac Posen

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr158385700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása