GaborSzakacs

Alexander Wang tízparancsolata

2016. január 05. - gaborszakacs

Egy évtizede robbant be a divat élvonalába a tajvani származási tervező, Alexander Wang. A kerek évfordulón egy fantasztikus kollekcióval tiszteleg a kozmopolita nők előtt, akik nap mint nap New York utcáin hirdetik a stílus szabadságát.

alexander-wang-pre-fall-2016-lookbook-04.jpg

alexander-wang-pre-fall-2016-lookbook-01.jpg

"Nincs nagy koncepció, ilyennek látom az emberek ruháit a környezetemben"- mutatta be legújabb gyűjteményét a világhírű designer, Alexander Wang. A 2016-os pre-fall kollekciót olyan darabokból állította össze, amelyek New York City neves vagy kevésbé ismert utcáin is naponta felbukkanhatnának. Wang fantáziája határtalan! Az első pillantásra őrültségnek tűnő párosításai kiválóan működnek, a diszharmonikus elemek különleges egységgé állnak össze. A csíkos harisnyát szegecses, platform szandállal, tömítőgyűrűkkel kilyukasztott bőrkesztyűvel és gepárdmintás kabáttal kombinálva dobta piacra. A szokatlan helyen sliccelt szoknyái vagányságot, az áttetsző blúzai szexualitást, a decens kézitáskái pedig kortalan szépséget adnak sziluettjeinek. A Balenciaga vezetői székét is megjárt tervező egy szűk, fekete, oszlopruhával koronázta meg ezt a csodás sorozatot.

alexander-wang-pre-fall-2016-lookbook-20.jpg

Photo: Courtesy of Alexander Wang

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr568220268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szib 2016.01.06. 15:29:26

Vagányság=ízléstelenség? Amúgy meg az igazán vagány nő azt visel, amit akar, saját ízlése van, és nem szorul a divatdiktátorokra.
süti beállítások módosítása