GaborSzakacs

Fodrok minden mennyiségben

2015. december 02. - gaborszakacs

Romantikus vonalak, rózsaszín ábrándok, kócos haj és rengeteg virág jellemzi az Alexander McQueen legfrissebb kollekcióját. A divatház vezető tervezője, Sarah Burton eltüntette a jellegzetes sápadt arcokat, a páncélozott fűzőt és a platformot a tavaszi összeállításaiból. Hogy milyen lett az végeredmény? Most megnézhetitek!

_arc0079.jpg

"Azt akartam, hogy hihető legyen, tapintható és puha" - nyilatkozta Sarah Burton, az Alexander McQueen kreatív igazgatója, amikor bemutatta tavaszi kollekcióját a londoni divathéten. A képeket látva ez egyértelműen sikerült neki! A viktoriánus időket idéző szettek hullámai a test vonalát tökéletesen követve omlanak le a modellek vállairól egészen a bokájukig. A romantikus hatást végletekig fokozza a rengeteg rózsaszín és a virágokkal borított anyagok használatával, a csipkék és a rendkívül részletes hímzések pedig valódi couture szintre emelik a gyűjtemény darabjait. Az angol vérmérséklet és a francia sikk finom találkozása is lehetne ez a kollekció, amelyben a puritán polgári viselet elemei lágyan összemosódnak az arisztokratikus pompával. Briliáns!

Photos: Marcus Tondo / indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr58071760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása