GaborSzakacs

Abonyi Alma színes táskakollekciója

2015. október 14. - gaborszakacs

Október elején ünnepelte második születésnapját az ismert magyar márka, az Alma Abonyi Design. Az eseményt a Kincsem Parkban megrendezett különleges lóversennyel és legújabb kollekciójának bemutatásával tette felejthetetlenné a tervező, Abonyi Alma. A fantasztikus gyűjtemény képeit elhoztam Nektek.

26456_abonyi02-ok.jpg

11953143_672423966225556_8532565104092219739_n.jpg

Egy főnixmadár újjászületésnek lehettek szemtanúi azok, akik október 2-án kilátogattak a Kincsem Parkba, ahol a Glamour Women of the Year díjra jelölt Abonyi Alma kiegészítőtervező bemutatta legújabb, PHOENIX RGB névre keresztelt kollekcióját. A főleg karbonból készült, jellegzetes formájú táskák idén már színeket is kaptak. Erre utal az RGB elnevezés is, ami a piros, zöld és kék színek angol megfelelőjének rövidítéseit takarja. Az átalakulás jegyében a legfrissebb gyűjtemény darabjai sokkal intenzívebbek, vidámabbak lettek, levetkőzték a korábbi szigorú, konzervatív hatásukat. A legmenőbb kreáció az a női kézitáska, amelyet Alma láncokkal és bőr fogóval látott el. Valóságos mestermű! Te melyiket választanád?

A különleges lóverseny, a bemutató és a születésnapi parti képeit pedig itt találjátok meg!

Photos: Alma Abonyi Design

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr327967168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása