GaborSzakacs

Dolce & Gabbana római vakációja

2015. október 01. - gaborszakacs

Domenico Dolce és Stefano Gabbana bebizonyította, hogy a mai divat nem az erőltetett irányzatokról és trendekről szól, hanem a valódi érzelmekről. Győződjetek meg erről Ti is!

_dol1147.jpg

Citrom és narancs formájú fülbevalókban, rózsákkal díszített klumpában, horgolt táskákkal és hatalmas napszemüvegekben vonultak fel a Dolce & Gabbana 2016-os tavaszi kollekciójának modelljei Milánóban. A kifutón meg-megálltak és készítettek néhány szelfit, amit a bemutató részvevői a kivetítőkön azonnal láthattak. A színpompás kreációkban nem tettek mást, csak jól érezték magukat.

A gyűjtemény inspirációját a vintage plakátok és falragaszok adták, amelyek Velence, Róma, Firenze, Pisa és Capri látnivalóit hirdették. Hirtelen mintha a háború utáni, lassan feledésbe merülő, klasszikus Olaszországban találnánk magunkat, ahol a hamisíthatatlan mediterrán életstílus minden apró eleme átjárta a hétköznapokat: a vidámság, a temperamentum és a stílusos megjelenés.
_dol0417_kinga_rajzak.jpg

Rajzák Kinga a Dolce & Gabbana kifutóján

A mesés csipkék, a hímzett szövetek, a virágprintekkel díszített ruhák, a selyemkendők és a gazdag ékszerhasználat  mind-mind az olasz divat sokszínűségét mutatják be. Könnyed, túlzó és bohém? Igen, mégis minden darabja magával ragad! Ez az igazi Dolce & Gabbana életérzés!

Photos: Yannis Vlamos / indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr117856982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása