GaborSzakacs

Egy sikkes éjszaka hozzávalói

2015. szeptember 05. - gaborszakacs

A sötét és dekadens éjszakai életet kívánja bemutatni legújabb Privé kollekciójában Giorgio Armani. Az olasz tervező a tőle megszokott eleganciát vegyíti punk elemekkel, no és némi bujasággal.

_arm0077.jpg

Egy letűnt, talán már soha vissza nem térő korszak sikkes, mégis szexuálisan túlfűtött estéit idézi meg Giorgio Armani. Azokat az éveket, amikor a férfiak és nők megadták a módját, ha késői összejövetelekre voltak hivatalosak és nem uniformizált szettekben jelentek meg, mint manapság. Az Armani Privé köszönt a revü világában!

Giorgio Armani modelljei a bemutatóra egységes frizurát és sminket kaptak, így a tekintetek valóban a ruhákra szegeződtek. Ezt az egyhangú megjelenést a közelmúltban a Chanel és a magyar USE unused is kifutóra vitte. A magas homlok és a tüskés haj punk érzetet kölcsönöz az összeállításoknak. Úgy tűnik, a bevállalós vagányság nem megy ki a divatból.

Armani kiválóan használja a különböző textúrákat, félelem nélkül egymás mellé pakolja a tollakat, a csomókat és a határozott szegélyeket. Színvilága, fényei a századforduló első évtizedeiben repítenek bennünket vissza. A mélykék és bíbor textíliák, a fekete bársony a megszámlálhatatlan flitter és Swarovski kristály ragyogásában kifinomult eleganciát sugároznak. Bravo!

Photos: Yannis Vlamos / indigitalimages.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr987762400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása