GaborSzakacs

Makány Márta visszatért!

2015. július 08. - gaborszakacs

Néhány hónapja a bulvár arról cikkezgetett, hogy Makány Márta cége óriási válságba került. Kígyót-békát kiáltottak a tervezőre, ám ő nem törődött a negatív kritikákkal, dolgozott tovább. Legújabb kollekciója arról tesz tanúbizonyságot, hogy Makány Márta igenis jelen van a hazai divatéletben, színvonala pedig beilleszkedik a nemzetközi trendekbe.

0014.jpg

 

Amikor 1998-ban megnyitotta első budapesti szalonját Makány Márta, szenvedélyesen hitt az egyéniségben és a természetességben, ruháiban ezt mesterien leképezte. Ugyanez a hit, belső energia és lendület visszatért az idei kollekcióban. Kortalan, egyedi darabjai nem elfedik, hanem kiemelik a szépséget, ezzel egy összetéveszthetetlen stílussal ajándékozza meg ruhája viselőjét. A rétegek, a légiesség és a volumen roppant nőiessé, a csipke és a selyem házassága a vintage szabásvonalakkal ikonikussá teszik kreációit.

A Szentivánéji álom névre keresztelt menyasszonyi kollekció egyszerre álmodozó, eklektikus és elképesztően gazdag. Jól megférnek egymás mellett a lézerrel vágott kaftánok és a kézzel készített, kacér csipkeruhák, a leheletfinom szövetek szinte repülnek a buja nyári éjszakában. A 2015-ös Makány-menyasszony színes és romantikus, ugyanakkor bohém és stílusos.

Photos: Courtesy of Marta Makany

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr127580002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2016.06.28. 09:42:11

Döbbenetes, ahogy ezzel a teljesítménnyel eltudja adni magát... itthon...
süti beállítások módosítása