GaborSzakacs

Csábítás vörösben

2015. július 01. - gaborszakacs

Armani mindig is a klasszikus elegancia nagykövete volt. Legújabb Resort kollekciója a tőle megszokott ízléses és kifinomult világba kalauzolja el a divat szerelmeseit.

giorgio-armani-001-1366.jpg

Idén ünnepli divatháza alapításának negyvenedik évfordulóját az olaszok kedvenc designere, Giorgio Armani. A márka fénye cseppet sem halványodott az évtizedek előrehaladtával, sőt, pozíciója sokkal erősebbé, stabilabbá vált. Pár hete bemutatta legújabb Resort kollekcióját, amelyben visszatért az egyszerű vonalvezetéshez felhasználva a vörös, fekete és fehér klasszikus kombinációját. Hogy ne vesszen bele az irodai kiskosztümök unalmas tengerébe, az Issey Miyake-féle origami megoldásokra emlékeztető geometriával dobta fel nadrágjait és kiskabátjait. Semmi giccs, semmi túlzás, csak egy kis optikai tuning és újragondolt elegancia. Cipői, kalapjai és táskái pedig minden nő gardróbjába bekívánkoznak. Te melyiket választanád?

"Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád." Giorgio Armani

Photos: Courtesy of Giorgio Armani

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr357579918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása