GaborSzakacs

Az élet csajos oldala

2015. június 07. - gaborszakacs

Diane von Furstenberg legújabb kollekciója a szexuálisan felszabadult, magabiztos, ugyanakkor sikkes nőket célozza meg. A virágos overálok, könnyű szoknyák, patchwork ruhák és áttetsző muszlin blúzok lehengerlően nőies megjelenést biztosítanak viselőjüknek. Ezekről a darabokról garantáltan nem tudod levenni a szemed!

diane-von-furstenberg-002-1366.jpg

Diane von Furstenberg 1972-ben szinte berobbant a divat világába az általa tervezett ikonikus lapruhákkal. A korszak asszonyai egy szempillantás alatt emblematikus öltözékké tették Furstenberg darabjait, a tervezőt pedig a világhírű designerek közé emelték. Az idei DVF Resort kollekciót Michael Herz művészeti vezető irányítása alatt vitték kifutóra. A diszkókorszak és a glamour találkozásából egy könnyű, vidám, mégis finoman ízléses gyűjteményt hozott létre, amellyel felfrissítette és újraértelmezte a nőiesség fogalmát. A virágprintelt overálok és koktélruhák, a fekete-fehér patchwork maxiszoknyák és a zebracsíkos jersey sziluettek a végtelen romantikát, a fehér ingruhák, az áttetsző muszlin blúzok pedig az érzékiséget csempészik be a ruhatárakba. Ha igazán stílusos szeretnél lenni ezen a nyáron, akkor feltétlenül szerezz be egy Diane von Furstenberg kreációt!

 Photos: Courtesy of Diane von Furstenberg

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr477522764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása