GaborSzakacs

Fából vaskarika?

2015. április 10. - gaborszakacs

Már lassan a feledés homályába merült, de hamvaiból újjáéledt az egyik legelegánsabb kiegészítő, a csokornyakkendő. Egy stílusos férfi ma már nemcsak társasági eseményeken, hanem a hétköznapban is visel textilből, műanyagból, fémből, papírból vagy akár fából készített darabokat is. Elhoztam Nektek a legmenőbb "pillangókat", a Bowtie Wooden Style by Nemanja Stojanovic kollekciót!

nemanja14.jpg

10498663_282432808607236_5667383890332731588_o.jpgNemanja Stojanovic

A tehetséges szerb tervező, Nemanja Stojanovic olyan csokornyakkendő-kollekciót dobott piacra, amely egyszerre meghökkentő, formabontó, egyedi és innovatív. A kiváló asztalosmunkával legyártott Bowtie Wooden Style néven futó márka inspirációját a fa különleges textúrája adta, ezt a designer fémmel és textillel kombinálta. A divatot a művészettel és a kézművességgel emeli lenyűgöző magasságokba, ugyanis Dalí formavilága és Matisse geometriái köszönnek vissza Stojanovic munkáiban. Nem titkolja, hogy az újításokra nyitott fiatal generációt szeretné megcélozni a kiegészítőivel. Nekem már van ilyen csokornyakkendőm, neked is lesz?

nemanja5.jpg

nemanja2_1.jpg

nemanja13.jpg

Photos: Bowtie Wooden Style by Nemanja Stojanovic

Model: Vladan Boskovic

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr987352372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása