GaborSzakacs

A csábítás szabályai New York-ból

2015. február 16. - gaborszakacs

Amikor már azt hitted, hogy nem lehet hova fokozni az őrületet, amit A szürke ötven árnyalata című film okozott a nagyvilágban, ráadásul ez egybeesett a vattacukor illatú giccsparádéba burkolt Valentin-nappal, akkor jött Diane von Furstenberg a New York-i divathéten és megmutatta, hogyan kell igazán szexisen öltöznie egy nőnek 2015-ben.

dvf_0049.jpg

Diane von Furstenberg azt a céltudatos és magabiztos kozmopolita nőt ábrázolja legújabb ready-to-wear kollekciójában, aki nappal keményen dolgozik, ügyeket intéz, karriert épít, este pedig ledobja a hatalmat szimbolizáló csíkos öltönyét, hogy szexi csipkébe bújjon és meghódítsa a férfiak szívét. A kiváló szabású kabátok, a füstös hatású muszlin felsők és a térd alatt végződő szoknyák bizonyítják, hogy a hordható, nőies elegancia 2015-ben sem veszített tekintélyéből. A kollekció legizgalmasabb pillanata, mikor a "dolgozó lányt" felváltja az éjszaka királynője. Megjelennek a test vonalát követő finom anyagok, az izzó vörös, a démoni fekete és az egyre mélyülő dekoltázs. Ezzel bizony rendesen felkorbácsolja az érzelmeket. Nézzétek csak!

Tökéletes koncepció, remek kivitelezés, cseppnyi luxus és erotika. Ez lenne 2015? Én elhittem. Bravó, Diane!

Photo: Yannis Vlamos / Indigitalimages.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr757180513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása