GaborSzakacs

Fashion show a Grammy vörös szőnyegén

2015. február 09. - gaborszakacs

Ma hajnalban kiosztották az idei Grammy-díjakat. A rangos zenei gála igazi sztárparádéval várta a nézőket. Mint minden évben, 2015-ben is a vörös szőnyeges vonulás kapta a legnagyobb érdeklődését. Nézzétek csak!

rita_ora.jpg

A sztárok többsége idén a fehér és ezüst kreációkat részesítette előnyben. Rita Ora mesés, flitteres Prada szettje szinte elvakította a fotósokat. Amíg Jennifer Hudson hófehér Tom Fordban, Ariana Grande pedig egy magasan sliccelt Versace darabban parádézott, addig Katy Perry feltűnő orgonalila hajához egy rövid Zuhair Murad couture-t választott. Lady Gaga egy Brandon Maxwell által tervezett estélyiben vette át legújabb arany gramofonját. Ezzel az este királynőjévé vált.

Rihanna nem a visszafogott stílusáról híres, így most is bevállalta a legnagyobb estélyit. Giambattista Valli rózsaszín habcsókját hennafestéssel egészítette ki, ettől igazán emlékezetes benyomást keltett. Taylor Swift viszont biztosra ment: egy ujjatlan, elöl nyitott Elie Saab kreációra esett a választása. Elegáns, mégis szexi megjelenését hasonló színű ékszerekkel tette harmonikussá.

Ha vörös szőnyeg, akkor bizony a klasszikus fekete sem maradhatott el. Ötletes és szuperszexi Atelier Versace overálban lépett a fotósok vakuinak kereszttüzébe Gwen Stefani. Nekem ő lett az est favoritja! Beyonce mélyen dekoltált, virágos Proenza Schouler ruhájában, Nicole Kidman pedig egy rövid, szegecses Mugler darabban hódított. Az új lemezét népszerűsítő Madonna Givenchy szerelése viszont a gála mélypontjának bizonyult. Eltúlzott dekoltázsa és ruhájának gót motívumai kissé bizarr megjelenést kölcsönöztek a popsztárnak. Nektek ki tetszett a legjobban?

Photo: grammy.com, Huffington Post, vogue.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr587154761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása