GaborSzakacs

Ünnepváró hangulat Zac Posen szalonjában

2017. december 05. - gaborszakacs

Immáron másfél évtizede, hogy egyedi látásmódjával meghódította a divatvilágot Zac Posen. A tehetséges amerikai tervező a legnemesebb textíliákat roppant nőies szabásvonalakban kelti életre úgy, hogy közben ízléses és stílusos tud maradni. A 2018-as resort kollekciójában a védjegyévé vált szoborszerű ruhakölteményeket, a hercegnő fazonú szoknyákat és a vörös szőnyegre kívánkozó szetteket vonultatja fel. Íme, a tökéletes inspiráció a báli szezonra!

14_133.jpg

Anna Wintour egyenesen rajong Zac Posen munkásságáért. És ez nem meglepő, ha alaposan szemügyre vesszük a zseniális divattervező kreációit, amelyek csordultig vannak érzelemmel, sugárzik belőlük a nőiesség és a romantika. Posen azon kevés designerek egyike, aki képes a klasszikus megjelenés szabályait úgy átadni a jövő generációnak, hogy közben a saját személyiségét is belevarrja ruháiba. 2018-as resort kollekciója valahol a couture és a ready-to-wear határán mozog. A pamut puhaságát és finom tapintását, a selyem fényét, illetve annak előkelő megjelenését emelte ki a lenyűgöző vállrészekkel elkészített munkáiban. Egyedi dekoltázsain garantáltan minden szem megakadt, pedig nem is láttat túl sokat. Az esküvői sziluettekre emlékeztető ruhakölteményei ezúttal sellő és hercegnő fazont kaptak, a printelt mintái és a tavaszt idéző virágos kelméi pedig a gyűjtemény végtelenül romantikus hangulatát erősítik. Az exkluzív partik és a vörös szőnyeges események állandó résztvevője Zac Posen, mert művészetével képes nyomot hagyni az emberek emlékezetében. 

Zac Posen Resort 2018 kollekciója igazán látványos darabokból állt össze

Photos: Zac Posen Resort 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8813420571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gretta 2017.12.09. 11:35:55

Nagyon szépek ezek a ruhák! :)
süti beállítások módosítása