GaborSzakacs

Határtalan elegancia Pamella Roland bemutatóján

2016. február 21. - gaborszakacs

A klasszikus alkalmi öltözködés és a sikkes nagyvárosi nő gardróbjának találkozásából hozta létre vadonatúj kollekcióját Pamella Roland. Az amerikai tervezőnő 2016-os őszi ready-to-wear darabjai a kifinomult ízlést és a szemet gyönyörködtető glamourt hivatottak bemutatni egy felejthetetlen sorozatban.

_rol0009.jpg

A hazánkban kevésbé ismert Pamella Roland a vörös szőnyeges események csillogó ruháiban látja a 2016-os év női divatját. Nem véletlenül választotta ezt az irányt, ugyanis olyan hírességek a megrendelői, mint Paris Hilton és Lady Gaga. Persze, nemcsak ők tartoznak a neves designer rajongótáborába, hanem azok a stílusos, kozmopolita nők is, akik szeretnek kitűnni a tömegből. Ezekkel a fémes rojtokkal és a szexi combcsizmákkal nem is lesz nehéz! A sok fénytől és az ezüst ragyogásától kissé futurisztikus a gyűjtemény. A fekete kontrasztok és a határozott szabásvonalak konzervatívabb eleganciával, a mesés gyöngysorok és szőrmék pedig ellenállhatatlan nőiességgel látják el minden darabját. Akár egy kellemes séta a metropoliszok felhőkarcolóinak tövében Pamella Roland társaságában. Kell ennél stílusosabb ruhatár erre az évre?

Photo: Yannis Vlamos / indigital.tv

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr48391292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása