GaborSzakacs

A pokol angyalai Napsvgar bemutatóján

2015. november 22. - gaborszakacs

Az év legmenőbb divateseményével örvendeztette meg a magyar közönséget Napsvgar von Bittera. A Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe rendezvényen bemutatott kollekciója egyszerre színes, újító, lázadó és dögös. Csak rajongani lehet érte!

2_3.jpg

Amikor a huszonötödik szürke vagy fekete, minimalista stílusú zsákruha vonult fel a magyar divathéten, akkor a kifutó tövében ülő szakemberek és rajongók mosolya sem tűnt már túl természetesnek. Ezt az unalmas, monoton felhozatalt törte meg egy fergeteges bemutatóval Napsvgar von Bittera a néhány héttel ezelőtt megrendezett Mercedes-Benz Fashion Weeken. Titkon bíztam benne, hogy ő megmutatja nekünk, hogyan kell Magyarországon színvonalas bemutatót összehozni. Így is lett!

A show nyitányában igazi kemény rockzenével alapozták meg a hangulatot. A Highway to Hell ismert taktusaira szaladt be a színpadra - motoros szerkóban, olajfoltos, kormos arccal - az ismert magyar színésznő, Farkas Franciska. Első pillanatban úgy tűnt, éppen egy motorbaleset túlélőjeként csöppent a Várkert Bazár eseményére, ám erről szó sem volt. A nézők között helyet foglalva csodálta a felvonuló modelleket, akik a XXI. század modern, laza, emancipált nőit idézték meg. Összeállításaikban a Napsvgar márkára jellemző egyedi, ezer közül is felismerhető irányzatot mutatták be számtalan hashtaggel és graffitivel díszített ruháikon. A legnagyobb sikert azonban a bébifejekkel printelt kreációival aratta a mostanság anyaszerepben tündöklő designer. A formabontó, különleges mintázatokban megjelenített baglyok, békák és halak igazán maradandó alkotások a hazai divatélet nem túl változatos palettáján. A test vonalát előnyösen kiemelő, nőies darabokat pedig jellegzetes Napsvgar-bőrdzsekikkel és szupermenő napszemüvegekkel koronázta meg a tervező. Engem teljesen magával ragadott! Kétség sem fér hozzá, hogy miért éppen imádja őt a Vogue és a Dolce & Gabbana tervezőpárosa!

Photos: Napsvgar

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr168071752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása