GaborSzakacs

A Glamour Women of the Year 2015-ös befutói

2015. március 20. - gaborszakacs

Csodás ruhaköltemények, elegáns környezet, könnyeivel küszködő Osvárt Andrea és szexi Palvin Barbi. Így lehetne összefoglalni a csütörtök esti Women of the Year gálát, amelyet ezúttal az Operettszínházban rendeztek meg. 

csoportkep.jpg

Bizony, már hetedik alkalommal választották meg a Glamour olvasói az év legjobb magyar színésznőjét, énekesnőjét, divattervezőjét és sportolónőjét. A magazin főszerkesztője, Maróy Krisztina idén ötödik alkalommal adta át Az év hősnője elismerést a kiemelkedő társadalmi szerepvállalásáért a figyelemreméltó író, pszichológus, dokumentumfilmes Bódis Krisztának. Krisztával sokszor találkozhattunk már tévéműsorokban, újságokban, új regényében, a Carlo Párizsban pedig ismét igyekszik közelebb hozni a társadalom más rétegeihez a szegregációban élő romák világát.

Idén a hat kategória győzteseiről több mint hatvanezer szavazó döntött. A színésznők közül ismét Osvárt Andrea lett a befutó, akinek a 2012-es év legsármosabbja, Száraz Dénes adta át a Women of the Year elismerését. „Nagyon meglepődtem, mivel a tavalyi év után az esélytelenek nyugalmával érkeztem a gálára, és amikor meghallottam a nevemet, majd kiugrott a szívem a helyéről. Egyre magasabb színvonalú a rendezvény, évről évre új, sokak számára eddig ismeretlen tehetségeket sorakoztat fel. Örömmel tölt el a díj, főleg, hogy ez az egyetlen magyar elismerés, amit kaptam. Jelenleg két külföldi filmben játszom, remélem hamarosan én is újra szerepelhetek majd magyar filmben – mondta meghatódva a csinos színésznő. Andrea egyébként egy Napsugar von Bittera darabban ünnepelte második Glamour szobrocskáját.

osvart_andrea.jpg

 

hien.jpg

Az énekesnők legjobbjának járó elismerést Hien zsebelhette be, aki a díját egy remek Ruzsa Magdi kreációban vette át. A sportolónők felhozatala elég erősnek bizonyult, a közönség végül Hosszú Katinkának ítélte a szobrot. A fiatal úszónő floridai edzőtábora miatt csak videóüzenetben lehetett jelen.

A divattervezők mezőnyében Bódis Boglárka - az Elysian designere - vitte a prímet, olyan tehetségeket maga mögé utasítva, mint a tavalyi győztes Abodi Dóra vagy az 1975 márka tervezőpárosa. Ruszkai Orsi nemrég anyai örömök elé nézett, most pedig egy szakmai elismeréssel is gazdagodhatott, hiszen ő lett a hazai kiegészítő-tervezők legjobbja. Trokán Nóra a Hairclinic különdíjával térhetett haza, a legsármosabb férfiak kategóriájában pedig Lakatos Levente győzedelmeskedett.

trokan_nora_zsidro_tamas.jpg

lakatos_levente.jpg

A gálán felbukkant többek között a mesés Palvin Barbara, Zséda, Sarka Kata, Iszak Eszter, de hajnalig itt buliztak az X-Faktor és Rising Star énekesei is.

 

Fotók: Glamour

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr17287097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása