GaborSzakacs

50 elképesztő szett a Oscar-gála Vanity Fair after partiján

2022. március 29. - gaborszakacs

Nemcsak a 2022-es Oscar-díjátadó vörös szőnyeges bevonulása, hanem a filmes esemény levezető fogadása is különleges ruhakölteményeket tartogatott a divatrajongók számára. Az év legcsillogóbb partijának 50 exkluzív szettjét hoztam el a következő összeállításban.
kim_kardashian_west2.jpg

A celebgálák királynője, Kim Kardashian West egy izgalmas Balenciaga ruhában tette tiszteletét az eseményen

Az Oscar-gála éjszakáján a sztárvilág krémje bulizik a híres Vanity Fair after partin. Miután a tavalyi díjkiosztó és a kísérő események a világjárvány okozta szigorú szabályok miatt igencsak vérszegényre sikerültek, a 2022-es ceremóniára és a levezető estélyre összesereglett az összes híresség. Kifinomult, színes, különleges, csillogó és polgárpukkasztóan sokat mutató sziluetteket láthatott az élő online közvetítésre kíváncsi közönség. A meghívottak pedig jóízűen falatozgattak a késő esti úgynevezett "In-N-Out hamburger"-ből, amelyet drága pezsgővel öblítettek le, aztán a fotósarokban őrült képek készültek, végül hajnalig tartó táncos estélyen vezették le az elmúlt év során összegyűlt feszültséget. A megérkezés pillanatait és az elképesztő ruhakölteményeket egy csokorba szedtem, az 50 legmenőbb sziluettet bemutatom itt a GaborSzakacs Blogon.

adrien_brody_1.jpg

2. Adrien Brody Oscar-díjas színész egy fekete Giorgio Armani szmokingban jelent meg az after partin.

adwoa_aboah.jpg

3. Adwoa Aboah modell az ausztrál designer, Christopher Esber sokat mutató kreációjában.

alessandra_ambrosio.jpg

4. Alessandra Ambrosio modell a kedvenc francia haute couture divattervezőm, Stéphane Rolland merész sziluettjét választotta.

alexandra_daddario.jpg

5. Alexandra Daddario amerikai színésznő éjfekete Carolina Herrera ruhában. Felhívnám a figyelmeteket a mesés kristály-és gyöngydíszítésekre!

anya_taylor-joy_1.jpg

6. Anya Taylor-Joy színésznő egy könnyű Christian Dior ruhakölteményben pózolt a fotósok kamerája előtt. A csodás fejdíszét Stephen Jones világhírű kalaptervező készítette.

barbara-palvin.jpg

7. Palvin Barbara magyar modell merészen kivágott Missoni kreációban. Az apró táskája és a Tiffany & Co. ékszerei szépen harmonizálnak. 

barbie_ferreira.jpg

8. Barbie Ferreira - az HBO Euphoria című sorozatában ismertté vált színésznő - a Fendi 2022-es tavaszi kollekciójának egyik legszínesebb darabját választotta.

billie_eilish.jpg

9. Billie Eilish egy fekete Simone Rocha kreációban szorongatta élete első Oscar szobrocskáját, amelyet a No Time to Die című James Bond-film betétdaláért kapott az Amerikai Filmakadémiától. Az énekesnő fűzős bakancsa nagyon provokatív ahhoz képest, hogy a vendégek többsége könnyű szandálban vagy kecses magassarkúban jelenik meg ezen az eseményen. Az összkép viszont teljesen rendben van.

billy_porter.jpg

10. Billy Porter - a Netflixen futó Pose című sorozat főszereplője - csillogó Alexandre Vauthier kreációban érkezett. A garbós szetthez pompás nyakéket és tollakkal díszített palástot választott. WOW!

dakota_johnson.jpg

11. Dakota Johnson is gyönyörű tollakkal tűnt fel a Vanity Fair partin. Gucci ruhája nagy feltűnést keltett a sokat látott sztárok között is.

dan_levy.jpg

12. Dan Levy kanadai színész, író, rendező szürke Dior Men öltönyben. Lazán sikkes és modern, nekem nagyon tetszik ez a választás.

donatella_versace_1.jpg

13. Donatella Versace olasz divattervező a tőle megszokott merészséget és meghökkentést hozta. A szakadt elegancia tőle szinte elvárás. ISTENI!

elsa_hosk.jpg

14. Elsa Hosk svéd modell szettjére nem találom a szavakat. Elképesztően sokat mutat, keveset takar, roppant látványos. A kreáció a MONOT márka munkája, az ékszerek Tiffany & Co.

emily_ratajkowski_1.jpg

15. Emily Ratajkowski modell a 2011-es őszi-téli Armani Privé kollekcióból választott erre az estére. A nemzetközi magazinok szerint ez már VINTAGE. Szerintem meg környezettudatos és felelős döntés, a szett egyébként nagyon szépen kiemeli Ratajkowski szülés utáni karcsú alakját.

georgina_chapman_1.jpg

16. Georgina Chapman a Marchesa-ház divattervezője. Mint mindig, most is roppant elegáns, Hollywood aranykorának stílusát öltötte magára. 

hailey_bieber.jpg

17. Hailey Bieber modell, Justin Bieber felesége. A napokban felröppent a hír, hogy a 25 éves szépség agyvérzésen esett át, szerencsére maradandó károsodás nélkül megúszta a bajt, nagyon jól van. A Oscar-gála after partijára egy húzott elejű, virággal díszített Saint Laurent kreációt választott, amelyet az YSL jellegzetes karkötőivel egészített ki. Nagyon modern és menő összeállítás!

halsey.jpg

18. Halsey amerikai énekesnő egy szuperszexi Dolce and Gabbana csipkecsodában. Az esemény talán legmerészebb választása. De meg kell hagyni, nagyon jó áll neki.

heidi_klum.jpg

19. Heidi Klum szupermodell egy sárga esélyiben érkezett. A mellrész kialakítása inkább vicces, mint szexisen elegáns. Az estélyi az AZ Factory márka darabja, a modell stylistja pedig a sztárok kedvenc öltöztetője, Rob Zangardi.

jessica_alba.jpg

20. Jessica Alba gyöngyökkel díszített, geometriai mintákkal ellátott Carolina Herrera tüllruháját egyszerűen imádom. Kecses, hercegnős és a színe kitűnő választás a színésznő számára. 

jessica_chastain_1.jpg

21. Jessica Chastain nyerte 2022-ben a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat a Tammy Faye szemei című filmben nyújtott alakításáért, az elismerést egy színátmenetes Gucci kreációban vette át. A levezető partin egy méregzöld Guccit viselt, amely kiemelte a színésznő vörös haját és a hibátlan alakját. Nagyon tetszik! 

joan_smalls.jpg

22. Joan Smalls modell egy kristályokkal és tollakkal díszített Elie Saab haute couture ruhában jelent meg. 

julia_fox.jpg

23. Julia Fox színésznő, Kanye West exe a Balenciaga fekete, fojtogató kézzel ellátott bizarr alkotását választotta. Egészen biztos, hogy Fox másfajta lelkivilággal vágott neki a partiszezonnak, mint a hercegnői babérokra törő kolléganői. Mindenesetre érdekes és feltűnő.

kate_beckinsale.jpg

24. Kate Beckinsale színésznő mesés Zuhair Murad ruhakölteménye beragyogta a hollywoodi éjszakát. Érdemes a részleteket és a kidolgozást szemügyre venni, bámulatos!

kate_hudson_1.jpg

25. Kate Hudson színésznő feltűnő dekoltázst és gyönyörű Carolina Herrea ruhát húzott a 2022-es Oscar after partijára. 

kendall_jenner.jpg

26. Kendall Jenner modell drámai vonalú Balenciaga sziluettben lépett a fotósok elé.

kristen_stewart.jpg

27. Kristen Stewart Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt, César-díjas amerikai színésznő bár a Chanel nemzetközi nagykövete, a megjelenése valahogy mégsem találkozik a világhírű francia márka eleganciájával. A most viselt fekete csipkeruhája lehetne időtlen klasszikus is, de Stewarton mégsem működik.

lily_james.jpg

28. Lily James színésznő alkata és kisugárzása egyszerűen nagyszerű. Szuperszexi fekete Fendi miniben érkezett a partira.

lori_harvey.jpg

29. Lori Harvey modell Tony Ward couture ruhája az egyik legmenőbb darab a Vanity Fair partin.

lourdes_leon.jpg

30. Lourdes Leon modellként dolgozik, egyébként Madonna lánya. Ezüstös fényű ruhája a Versace-ház munkája.

lucien_laviscount.jpg

31. Lucien Laviscount színész az Emily Párizsban című sorozattal lett világszerte ismert. A duplasoros bordó bársonyzakója és a Davis Yurman ékszerei jó választásnak bizonyultak.

maggie_gyllenhaal.jpg

32. Maggie Gyllenhaal színésznő az Oscar-gálára egy fekete Schiaparelli couture kreációban érkezett, az after partin egy fehér "Hall of Mirror" dinner jacketet viselt az 1938-as (!!!) őszi Zociac kollekcióból, ami szintén Schiaparelli.

michaela_jae_rodriguez.jpg

33. Michaela Jae Rodriguez színésznő a Netflix Pose című sorozatával lett ismert. A vörös szőnyeges eseményre egy izgalmas Versace darabot húzott. 

natalie_portman.jpg

34. Natalie Portman Oscar-díjas színésznő pompásan mutat ebben a haragosszöld Christian Dior darabban.

olivia_colman.jpg

35. Olivia Colman Oscar-díjas színésznő tengernyi kristállyal díszített, uszályos, bordó Dolce and Gabbana estélyi ruhát viselt.

paris_jackson.jpg

36. Paris Jackson a néhai Michael Jackson lánya elképesztően menő Vivienne Westwood szettben pózolt. Nekem nagyon bejön a ruha drámai formája és az erőteljes volumen.

rebel_wilson.jpg

37. Rebel Wilson színésznő ezüstben csillogott. Rojtos ruhája Moschino by Jeremy Scott, a stylistja pedig a nagyszerű Elizabeth Stewart.

rita_ora_2.jpg

38. Rita Ora énekesnő viselte az egyik kedvenc összeállításomat ezen az eseményen. A Miss Sohee márka darabját Rob Zangardi stylist választotta. 

rosario_dawson.jpg

39. Rosario Dawson színésznő egy rafinált Thom Browne estélyiben érkezett. 

rosie_perez.jpg

40. Rosie Perez színésznő az Oscarra egy vállpántos Christian Siriano kreációban vonult be, az after partira szintén az amerikai designer alkotását, egy fekete fűzős-nadrágos összeállítását választotta. Perez közel a 60-hoz is istenien fest! 

saweetie.jpg

41. Saweetie amerikai rapper-énekesnő megint kipakolt mindent. A magyar közönség a budapesti MTV EMA-gáláról ismerheti a sztárt, aki ott műsorvezetőként lépett színpadra. A Vanity Fair partin a méretes dekoltázsával tűnt fel, a ruhája egyébként Etro.

serena_williams.jpg

42. Serena Williams teniszcsillag egy ezüstös fényű Versace miniruhában.

sienna_miller.jpg

43. Sienna Miller színésznő kétrészes ruhája a 2007-es tavaszi Armani Privé kollekcióból való.

simon_liu.jpg

44. Simu Liu 32 éves kínai származású kanadai színész ledobta a textilt. Szó szerint! Ugyanis a 2022-es Oscar-gálán ugyanezt a piros Versace öltönyt viselte egy fehér inggel és fekete kiegészítőkkel. Az after partira megszabadult az ingtől. Megjegyzem, a filmes gálára nem illett a bokavillantós style, ám itt nagyon jól működik. Liu szettje teljesen rendben van.

sydney_sweeney.jpg

45. Sydney Sweeney az HBO Euphoria című sorozatában tűnt fel. A szőke színésznő a partira egy halványlila Miu Miu kreációban érkezett, ami egyszerre szexi, mégis klasszikus vonalvezetésű.

timothee_chalamet.jpg

46. Timothée Chalamet színész minden eseményen elképesztő szettekben jelenik meg. Az idei Oscaron a dresszkódra fittyet hányva sem inget, sem felsőt nem húzott, csak egy csipkével és kristályokkal díszített Louis Vuitton zakót kapott magára. Az after partira egy farmer-bőr összeállítást választott, amelyet az Alexander McQueen-ház tervezett.

vanessa_hudgens.jpg

47. Vanessa Hudgens színésznő egy fekete flitteres Michael Korsban és Bvlgari ékszerekben állta a fotósok soha véget nem érő vakuvillanásait az idei Oscaron, az after partin (ezen a képen) egy finom vonalú Valentinot viselt. Klasszikus és ízléses.

zendaya_1.jpg

48. Zendaya színésznő egy duplasoros zakós-nadrágos Sportmax szettet viselt. Fekete, feszes és elegáns, nekem bejön.

zo_kravitz.jpg

49. Zoë Kravitz színésznő egy Audrey Hepburn ihletésű, test vonalát követő fehér Saint Laurent ruhában.

zoey_deutch_1.jpg

50. Zoey Deutch színésznőt 2019-ben a párizsi divathéten az Armani Privé bemutatón láttam élőben. Elképesztő kisugárzása, kifinomult ízlése mindenkit magával ragadott. A 2022-es Oscar-díjkiosztó after partiján egy fekete flitteres, hatalmas vörös szalaggal átkötött, masnis oszlopruhát viselt. A kreáció Carolina Herrera by Wes Gordon.

Fotók: E!Online / US Weekly / Vanity Fair / Vogue

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3017791164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása