GaborSzakacs

Keleti inspiráció az utcai viseletek világában

2019. január 15. - gaborszakacs

Egyedi mintákkal, feltűnő hímzésekkel és tradicionális távol-keleti formavilággal kelt életre az Etro 2019-es tavaszi kollekciója. Kean Etro olasz tervező férfiaknak szánt gyűjteménye a modern utcai viseletek korában igazán formabontónak számít. A márkára jellemző bohém, színes és eklektikus stílusjegyek kitűnően működnek a kortárs divatban.

1_251.jpg

A családi vállalkozásból világmárkává épített divatbirodalom összetéveszthetetlen vizualitását a modern öltözködés szabályaival kiegészítve vonultatta fel Kean Etro. Az olasz divattervező férfiaknak szánt tavaszi gyűjteménye a női kollekcióhoz hasonlatos, élettel teli színekkel, izgalmas mintákkal és különleges szabásvonalakkal varázsol el bennünket. Amíg a női darabokban az 1960-as évek hippi vonulatát ügyesen keverték a kaliforniai óceánpart laza outfitjeivel, addig a maszkulin vonal a Távol-Kelet misztikus és csodálatra méltó hagyományait idézi meg. Az első pillantásra eklektikusnak tűnő sorozat minden egyes eleme alaposan átgondolt, kitűnő ízléssel társított egésszé formálódik. A gazdag Japán kultúra, a kínai shaolin szerzetesek békéje, a természet szépsége, a kortárs divat és a fenntarthatóság jegyében készült ruhák nemcsak egyediek és feltűnőek, hanem roppant kényelmesek is. A borneói bambuszligetek ihlette díszes öltönyök, a sárkányos kitűzők és az indonéz mintákkal rendelkező kabátok a markáns egyéniséggel rendelkező fiatal férfiak meghatározó viseletei lehetnek a következő szezonban. A tradicionális megjelenés mellett a kortárs streetwear meghatározó elemeként bukkannak fel a színes ingek, a basic pólók, a derékrészen kötős vászonnadrágok, na meg a bőrszandálok és a fonott talpú espadrillesek. Az Etro 2019-es tavaszi gyűjteményét a kelet és nyugat stílusos találkozásának is nevezhetnénk, ahol a könnyed és légies, a sportos és férfias megjelenés a luxussal kerül közös nevezőre.

Photos: Etro Spring 2019 Menswear Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4814563206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása