GaborSzakacs

A stílusos olasz macsók nyomában

2018. szeptember 07. - gaborszakacs

Az 1980-as évek óta Giorgio Armani neve egyet jelent a kifinomult ízlésű férfi ruhatárával. Az elképesztően sármos Richard Gere az Amerikai dzsigoló című filmben a modern és stílusos férfi képét teremtette meg, milliók kezdték utánozni az általa megformált karakter öltözködési szokásait. A laza Armani-elegancia pedig megolvasztotta a női szíveket. Ezt az életérzést hozta vissza a 2018-as őszi kollekciójában a ma már világhírű divattervező. A szürke és sötétkék textíliákban életre kelt öltönyök, jól szabott pantallók, puha pulóverek és elegáns kabátok ebben a szezonban elengedhetetlen részei lesznek a megjelenésükre érzékeny urak ruhatárának.

17_129.jpg

Napjainkban reneszánszát éli az 1980-as évek divatja. A szuperlaza utcai punk-rock vonal mellett a szabadidős tevékenységek során, sőt még az üzleti megjelenésben is visszatértek a ma már retrónak nevezett korszak jellegzetes öltözködési jegyei. Ezt a nosztalgiát ragadta meg az olasz divat első számú ikonja, Giorgio Armani. A 2018-as őszi kollekciójában a szürke és a kék árnyalataival hódít, szabásvonalaiban a klasszikus formákat, az elegáns öltönyöket és a kényelmes pulóvereket hozza vissza. Az elsőre komornak tűnő színek igencsak férfias és izgalmas darabokban keltek életre, így életkortól függetlenül szinte minden férfi ruhatárába tökéletesen beilleszthető modellekké válnak. A kétsoros zakók és a csatos cipők adják az időutazás beszállókártyáit, a puha pamutok, megcsillanó bársonyok és a finom gyapjúk pedig a modern kényelem élményével gazdagítva válnak ellenállhatatlanná. Armani ebben a szezonban kedveli a garbókat, a bakancsokat és a hátizsákokat, bizonyítva, hogy a praktikum oltárán nem kell feláldozni a stílusos és férfias megjelenést sem. A kézi hímzések és díszes szegélyek a hétköznapi szetteket is alkalmivá tudják varázsolni. Uraim, készen álltok egy sikkes és hódító őszre?

Photos: Kim Weston Arnold / Indigital

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3413706732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása