GaborSzakacs

Giorgio Armani pazar őszi sziluettjei

2018. augusztus 13. - gaborszakacs

Kifogástalan szettekkel hódítja meg az őszt Giorgio Armani. A 2018-as Armani Privé Fall Couture kollekció méltóságteljes darabjai a diszkrét eleganciát mutatják be. A klasszikus szabásvonalakban életre kelt élénk színek, a lágyan ringó rojtok és a szemet gyönyörködtető fodrok a legmagasabb minőségű párizsi stílust szolgálják.

3_210.jpg

Kifinomult vonalvezetésű, fényárban úszó sziluettekkel érkezett a párizsi divathétre az olasz elegancia nagymestere, Giorgio Armani. Szoborszerű összeállításai a 2018-as őszi haute couture égisze alatt kerültek bemutatásra. A felsorakoztatott mesés darabok a fekete titokzatosságából, a pezsgő árnyalat arisztokratikus jellegéből, az ezüst modern hatásából, a magenta vibrálásából és a babarózsaszín bájából álltak össze. Armani kedveli a nadrágos outfiteket, amelyek ezúttal erőteljes nyakékekkel és méretes fülbevalókkal tett feledhetetlenné. Különleges érzékkel bánik a különféle textúrák házasításával, gyakran látni tweed-selyem, szatén-organza, bársony-lamé és bársony-sifon kombinációkat a kifutóján. Erőteljes kontrasztokkal, látványos ellentétekkel és drámai ívekkel dolgozik úgy, hogy közben a végeredmény roppant nőies tud maradni. Minden érzékszervünkre hat, ettől olyan zseniális. Ruháit az 1950-es évek hollywoodi stílusa ihlette, a test vonalát követő oszlopszerű kreációk az őszi szezonban rengeteg strucctollat, flittert és kristályt kaptak. A formális megjelenést ügyesen ellenpontozza a csillogó táskákkal, a pimasz fejfedőkkel és a táncoló rojtokkal. Az Armani Privé pazar kreációi tökéletes ékkövei lehetnek egy exkluzív koktélpartinak vagy egy vörös szőnyeges eseménynek. Ti már felkészültetek a stílusos őszre?

"A stílus és a divat között a minőség a különbség." - Giorgio Armani

Photos: Kim WestonArnold / Indigital.tv / Vogue

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7014122371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása