GaborSzakacs

A múzsa stílusos csókja

2018. április 06. - gaborszakacs

Szoborszerű ruhakölteményeivel szezonról szezonra lenyűgözi a divat szerelmeseit Zac Posen. A tehetséges amerikai tervező 2018-as őszi kollekciója ezúttal is a rafinált dekoltázsokról, a drámai szoknyákról és szupernőies eleganciáról szól. Az elkészült gyűjtemény fotózására pedig egy gyönyörű múzsát, az érett Audrey Hepburnre emlékeztető Katie Holmest hívta meg. A cseppet sem hétköznapi lookbook magával ragadó pillanatait a következő összeállításban megcsodálhatjátok.

1_183.jpg

Zac Posen és Katie Holmes barátsága nem újkeletű. A legenda szerint egy közös barátnőjük születésnapi buliján ismerkedtek meg, majd Posen vacsorázni hívta a színésznőt, aki később már az ő ruhájában jelent meg a 2017-es MET-gálán. Tom Cruise egykori felesége az évek múlásával egykori kislányos báját elveszítette, ma már igazán komoly, határozott vonásokkal rendelkező nővé érett, mégis tökéletes modellnek bizonyult a divatvilág kis hercegének tartott designer 2018-as őszi ready-to-wear kollekciójának fotózásán. A lookbook érdekessége, hogy a klasszikus stúdiós beállítások mellett Posen műhelyében elkapott pillanatok is helyet kaptak a sorozatban, ettől még hitelesebb, elérhetőbb és sokkal emberibb lett az elkészült divatanyag.

Zac Posen 2018-as őszi kollekciója menetrendszerűen hozza a tőle elvárt magas színvonalat. A rafinált váll-és mellrészek ebben a szezonban harang alakú szoknyákban végződnek, a földet söprő, drámai hatású ruhaköltemények pedig bármelyik vörös szőnyeges eseményen megállják a helyüket. Kedveli a test vonalát kiemelő szabásvonalakat, a köpenyeket és a vízesésként leomló fodrokat. A térd felett elvágott koktélruhái vibráló színeket és lenyűgöző hímzéseket kaptak. Nem feledkezett meg a decens megjelenést kedvelő nőkről sem, stílusos kabátkáiban és magasan záródó ruháiban akár az amerikai first lady is megjelenhetne egy-egy hivatalos eseményen. Posen 2018-ban a dzsörzét, a bársonyt, a selymet és a szatént részesíti előnyben, kihasználva ezek  fényét és az anyagok adta gyűrődések, hullámzások lehetőségét. Nem viszi túlzásba a díszítést, ezzel pedig finom eleganciát kölcsönöz ruhái viselőinek. Kétség sem férhet hozzá, hogy Katie Holmes ebben a nagyszerű gyűjteményben korunk Audrey Hepburnjeként hódítja meg a szíveket.

Zac Posen 2018-as őszi kollekciója inspirál, elvarázsol és magával ragad

30_7.jpg

Photos: Daniel King / Zac Posen Fall 2018 Ready-to-wear Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6613810770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása