GaborSzakacs

Stílusos ráhangolódás 2018-ra

2017. szeptember 07. - gaborszakacs

Üde színfoltként érkezett meg a borongós, mélabús szeptemberbe a Bottega Veneta 2018-as resort kollekciója. Tomas Maier divattervező legfrissebb gyűjteménye a visszafogott elegancia kedvelőinek készült, akik nem zárkóznak el a különleges szabásvonalaktól, a látványos kiegészítőktől és a szemet gyönyörködtető mintáktól sem. Nőies és kifinomult, a sokak által gyűlölt zokni-szandál párosítással pedig ledönti a tabukat.

1_116.jpg

Tomas Maier olyan ruhákat tervezett a Bottega Veneta számára, amiket egészen biztosan viselni akarnak majd a stílusos nők 2018 tavaszán. A tervező egy sallangoktól mentes resort kollekciót hozott létre, egyszerű, de nagyszerű szettjeiben nincsenek felesleges elemek, díszítések vagy éppen értelmetlenül harsogó kiegészítők. A tavaszi szezonban ideális viselet lehet majd egy színes kabátka egy rafinált szűkítésekkel és csavarásokkal ellátott királykék vagy méregzöld ruhával, na meg egy igazán klassz bőrtáskával. Maier kedveli az élettel teli színeket és a monokróm összeállításokat is. Nem veti meg a finom pamutot, a fényes bőrt, a puha kasmírt, a simogató selymet és az előkelő szatént, ezeket pedig ügyesen feldobta a kontrasztos szegélyekkel, a határozott csíkozásokkal, a kézi gyöngyözéssel és a tengernyi virágmintával. Romantikus és hétköznapi, elegáns, mégis hordható a gyűjtemény minden egyes darabja. Átgondolt sziluettjei a hűvösebb napokra tökéletesek. Felbukkannak a melegebb kabátok, a jacquardos kötött ruhák, a magas nyakú pulóverek és a sokak által bicskanyitogatónak titulált párosítás, a bokapántos cipő és szandál térdzoknival. Egyszerűen zseniális! Egy szeszélyes évszakban miért is ne lehetne bohém a megjelenésünk?

Photos: Bottega Veneta Resort 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5012808674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása