GaborSzakacs

A kortalan stílus nyomában

2016. december 15. - gaborszakacs

Mindenféle különcködést és extremitást nélkülözve, egy hordható, esztétikus kollekcióval állt elő Tomas Maier a Bottega Veneta számára. A sikkes darabjairól ismert divatház 2017-es tavaszi ready-to-wear gyűjteménye a nőies szabásvonalak és az olasz kézimunka mellett a bőrből készített ruházatra és kiegészítőkre épült.

1_46.jpg

Az olasz design mindig is híres volt a minőségi alapanyagokról, a hagyományos kézi megmunkálásról és a kreativitásról. A Bottega Veneta divatház szezonról szezonra olyan ruhadarabokkal és kiegészítőkkel lepi meg rajongóit, amelyeket bárki könnyen beilleszthet a saját ruhatárába. Kedveli a szőtteseket, az izgalmas bőrtáskákat és a klasszikus vonalvezetést. A márka kreatív igazgatója, Tomas Maier a 2017-es tavaszi ready-to-wear kollekciót a laza eleganciára, a kényelmes és nőies darabokra építette. Elhagyta a pompát, a csillogást és az extrém megoldásokat annak érdekében, hogy kortól függetlenül mindenki számára elérhetővé tegye a természetes, stílusos megjelenést. Talán ebből az apropóból kérte fel tavaszi kreációinak bemutatására Gigi Hadid és Lauren Hutton modelleket is. A kifutón két teljesen más világ, két különböző generáció találkozott, ez pedig emberivé és valódivá tette Maier munkáit. Amíg Hadid egy sportos rózsaszín taft felsőt és nadrágot kapott az eseményre, addig Huttont egy bézs viharkabátba bújtatta a designer. Ahogy a világhírű modellek megjelenése, úgy az egész kollekció semleges. Anyaghasználatában azonban a legmagasabb minőséget, a megkérdőjelezhetetlen igényességet hozta el. Fekete és sötétzöld bőrdzsekijei, barna bőrkabátjai, esőkabátokra emlékeztető ingruhái és vastag kötött pulóverei tökéletesen megállják a helyüket a hűvösebb napokon is. Magas derekú szoknyái és ruhái térd alatt végződnek, arányos alakot adnak, kiemelik a formás csípőt és derekat. Az áttetsző felsőkkel és a bokapántos cipőkkel egy cseppnyi erotikát is belecsempészett kreációiba Tomas Maier. Végre egy kortalan és stílusos kollekció, egy ízig-vérig Bottega Veneta élmény!

15_38.jpg

Gigi Hadid és Lauren Hutton modellek karonfogva sétálnak végig a Bottega Veneta kifutóján

Photos: Yannis Vlamos / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9011740645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monopolygamer 2016.12.16. 08:08:32

Ezek tényleg szép darabok, gyönyörűek azok a hosszú szoknyák, tényleg kortalan az egész, nagyon jól sikerült...
süti beállítások módosítása