GaborSzakacs

15 szupernőies szett a Lanvin divatháztól

2017. április 13. - gaborszakacs

Határozott vonalak, könnyű anyagok és szexisen elegáns megjelenés jellemzi a Lanvin 2017-es őszi kollekcióját. A márka sikkes ready-to-wear darabjai hűen tükrözik a különféle textúrákra építkező idei tavaszi és őszi trendet. A roppant nőies sziluettekben a párizsi elegancia kifinomult stílusjegyei köszönnek vissza. Hölgyeim, ez a gyűjtemény egyszerűen kihagyhatatlan!

3_77.jpg

Bouchra Jarrar, a Lanvin vezető tervezője legújabb kollekciójával a határozott, magabiztos ugyanakkor a gyengédségre vágyók, stílusos nőket célozza meg. A divatházra jellemző francia sikk jegyei felbukkannak a kissé férfias, céltudatos vonalvezetésű ruháiban. Hogy lágyítsa a markáns megjelenést könnyű muszlinnal, csipkével, fényes selymekkel és tollakkal tette ellenállhatatlanná őszi ready-to wear darabjait. A szexuális kisugárzást a test vonalát követő, itt-ott finoman sejtető textíliákkal, a kivillanó neccharisnyákkal és a rafinált dekoltázsokkal erősítette. Bouchra Jarrar gyűjteménye buja, már-már provokatív, ám cseppet sem közönséges. Kedveli a nadrágos szetteket, amiket egyedi övekkel, sálakkal és szőrmegallérokkal egészített ki. Megjelennek az elegáns kezeslábasok, a szűk, magasan záródó topok, a fodros nyakú blúzok és az aszimmetrikus gallérok. A zakó-nadrág párosítások mellett a rózsaszín és púderes árnyalatú kreációin keresztül nagy gondot fordít a nőies nő bemutatására. Bohókás balerinák, vörös szőnyeges eseményeken megjelenő dívák sifon pliszé ruhákban. Hmm, a tökéletesség iskolapéldája! A Lanvin Franciaország legrégebbi és legpatinásabb divatházaként jól képzett kreatív szakemberei segítségével a mai napig meg tudta tartani azt a magas színvonalat, amit annak idején Jeanne Lanvin létrehozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3112412539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David Bowman 2017.04.16. 13:34:05

Ezeken a mozgó ruhafogasokon semmi sem néz ki nőiesen. Valamire való nőnek akkor is kerek a segge, ha legugol.
süti beállítások módosítása