GaborSzakacs

Elképesztő Gucci szettek 2017-re

2016. december 31. - gaborszakacs

Alessandro Michele meghatározó mérföldköve a Gucci divatház történetének. A tervező kollekciói a feltűnő megjelenésre, az ellentétekre és a provokatív stílusra építkeznek. Legújabb 2017-es Pre-Fall gyűjteményével egy csábító fantáziavilágba repít el bennünket, ahol a mesebeli lények népi motívumokkal és művészettörténeti elemekkel lépnek egy roppant megosztó házasságra. Úgy tűnik, hogy 2017 a bevállalós öltözékek éve lesz!

1_57.jpg

Az állandóan változó, átalakuló, minden igényt kielégítő divatvilágban üde színfoltként robbant be Alessandro Michele. A fiatal designer egyéni látásmódja miatt hamar a szakértők és kritikusok kedvencévé vált, merész és provokatív stílusa egyenesen a Gucci kreatív vezetői székéig repített. Az erősen halmozó, túlzó megnyilvánulásai láttán sokak zsebében kinyílik a bicska. A hagyományos elemeket, klasszikus vonalakat szívesen használja, ám a szabályokat gondolkodás nélkül áthágja. Ruhái giccsesek, tarkák, elmossák a határokat a nőies és férfias jegyek között. Michele művészete túllép az öncélú provokáción, elgondolkodtató párosításai a végtelen vidámság mellett gyakran nyomasztó hangulatot árasztanak. Különleges mesevilággal dolgozik, hogy a varázslatot te magad teremtheted meg, ha kellő hozzáértéssel és türelemmel választod ki a hozzád legjobban illő darabokat.

2017-es Pre-Fall gyűjteménye is egy színes káprázat egy ódon kastély falain belül, ahol a múlt titokzatossága a képzőművészetekkel egy rendhagyó esztétikai élményben részesít bennünket. Bizony, ez a múlt, a jelen és a jövő bámulatos találkozása Alessandro Michele módra. A letűnt korok kényelmetlen komorságát mintás harisnyákkal dobta fel, a feszes nadrágok, fényes koktélruhák, a libbenő köpenyek és a jól szabott kabátok a bohém elegancia megtestesítőivé lényegülnek át. A feszes övek a formás derekat hangsúlyozzák, a rakott szoknyák szűzies tisztaság legnemesebb kifejezőeszközei. Újraértelmezi a melegítőnadrágok funkcióját, ahogyan a Gucci logoval, úgy a szőrmékkel sem bánik szűkmarkúan. Jelmezszerű kollekciója egy alaposabb szemügyre vétel után teljesen magával ragad, elrepít egy különleges képzeletvilágba. Bátorságra, önmegvalósításra ösztönöz. Légy merész és stílusos 2017-ben is, boldog új évet kívánok nektek! 

Photos: Gucci Pre-Fall 2017 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5912053811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása