GaborSzakacs

20 fantasztikus sziluett az ünnepekre

2016. december 24. - gaborszakacs

Elie Saab soha nem hódolt be az aktuális divatirányzatoknak, sokkal inkább maga teremtette azokat. A libanoni származású tervező 2017-es Pre-Fall kollekciójában mégis kivételt tett, különleges ruhakölteményeit a 80-as évek ikonikus viseletei és Madonna egyedi öltözködési stílusa alapján alkotta meg. A rengeteg tüllt, csipkét és bársonyt felvonultató gyűjtemény tökéletes inspiráció lehet a karácsonyi és szilveszteri szezonra. 

1_59.jpg

A 80-as évek meghökkentő elemeit egy kis viktoriánus vonallal vegyítette legújabb kollekciójában Elie Saab. A neves tervező szokásától eltérően nem hozott létre egy merőben más trendet, hanem beállt az éppen aktuális megjelenés elkötelezett követőinek táborába és egy nagyon mai gyűjteménnyel rukkolt elő a párizsi divathéten.

Mintha Madonna különc gardróbjában tennénk egy izgalmas sétát: a szuperszűk derékrésszel rendelkező felsők, a markáns övcsatok és a mintás harisnyák árnyékában a popdíva megunhatatlan autós bőrkesztyűjének felbukkanása már nem is okozott meglepetést Elie Saab 2017-es lookbookjában. Ezt a különleges forgatagot nem hagyta a showbiznisz reflektoroktól elvakított világába sodródni a designer, a jól bevált darabokat feltűnő sonkaujjakkal, gyönyörű csipkebetétekkel tette ellenállhatatlanná. A gazdagon díszített koktélruhák mellett helyet követeltek maguknak a retrónak számító bársony tréningruhák is, amelyek púderrózsaszín táskákkal és sárgaréz övcsatokkal kiegészülve egy olyan korszakot idéztek meg, amit a divattörténet bakiparádéjának is tekinthetünk.

Elie Saab zsenialitásáról tesz tanúbizonyságot az a sok-sok apró részlet, amitől ez a Pre-Fall kollekció mégis elnyeri csodálatunkat: az oszlopszerű türkiz csipkeruhák gyöngyözése, a flitteres ruhák virágmintái, a viktoriánus korszakot idéző vállrészek és a tüllszoknyák kidolgozása túllép a hétköznapi szabóságok termékein. V-nyakú koktélruhái függőleges csíkozást kaptak, felhívva a figyelmet viselőjének alakjára. Nadrágos szettjei mellett sem mehetünk el szó nélkül, mivel árad belőlük a stílusos elegancia, a nőiesség és a luxus. Összességében egy merész, ugyanakkor látványos glam kollekciót kaptunk Elie Saabtól a 2017-es évre. Egy olyan gyűjteményt, amelynek nagyszerű darabjai tökéletes szolgálatot teljesíthetnek az éppen aktuális karácsonyi vagy a szilveszteri partikon. Legyetek sikkesek az ünnepek alatt is!

Elie Saab Pre-Fall 2017 kollekciójában nem fukarkodott a csipkével, a bársonnyal, a bőrrel és a szőrmével sem. 

Photos: Elie Saab Pre-Fall 2017 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6512053875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MutánsJane 2016.12.27. 07:59:06

Oké! Tehát érdemes és kifizetődő bátornak lenni. Köszi.
süti beállítások módosítása