GaborSzakacs

Fodrok és virágok télvíz idejére

2016. november 18. - gaborszakacs

A viktoriánus öltözködést a japán kimonók misztikus világával keresztezte az Erdem. Az ismert divatház 2017-es Resort kollekciója a vízesésként leomló, fodros ruhákat vonultatja fel festett selymek, finom csipkék, pompás virágminták és keleti motívumok társaságában. A romantika újraértelmezése a hűvösebb napokra.

1_31.jpg

Az Erdem divatház a bájos és nőies megjelenés első számú képviselője. Szabásvonalai tisztelik a hagyományokat, impozáns mintái, élettel teli színei pedig a kényelem és luxus mezsgyéjén finoman beférkőznek a divatrajongók gondolataiba. A márka névadója és egyben kreatív vezetője, Erdem Moralioglu olyan sztárokat öltöztet, mint Cate Blanchett, Marion Cotillard, Michelle Williams, Gwyneth Paltrow, Julianne Moore, Anne Hathaway, Alicia Vikander, Keira Knightley, Emma Stone vagy éppen Sarah Jessica Parker.

A 2017-es Erdem Resort kollekció a tőle megszokott stílusjegyeket vonultatja fel. A legfinomabb anyagok ezúttal hosszú, vízesésként leomló ruhákban keltek életre, amelyeket a tervező fodros blúzokkal, szűk zakókkal és vagány bomber dzsekikkel párosított. A viktoriánus korszakot idéző nyakrészek és a többrétegű, ruffolt szoknyák a végtelenül romantikus lányok igazi kedvencei lehetnek ebben a szezonban. A gyűjteménybe finoman beépült egy különleges keleti vonal: a japán kimonók formavilága, azok lenyűgöző mintázata és szigorúan húzott övei igazán egyedi hangulatot kölcsönöznek a nemes textíliáknak. Pillangókisasszony világából az angol arisztokrácia napsütötte virágoskertjeibe repítenek vissza bennünket a sárga és fehér csipkeszegélyekkel díszített ruhaköltemények. Kelet és nyugat modern romantikája, a régmúlt és a jövő találkozása a tökéletes harmónia jegyében egyesült. Boldog lehet az a lány, aki Erdem ruhát viselhet!

10_28.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9111676743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása