GaborSzakacs

Praktikus luxusdarabok férfiaknak

2016. november 12. - gaborszakacs

Úgy tűnik, hogy a Belstaff divatház már felkészült a hideg téli hónapokra. A brit márka kreatív tervezői a zord fagyok ellen egy igazán igényes, férfias és sportos kollekcióval harcolnak. A széltől és fagytól védelmet nyújtó, vízlepergető kabátjaik, vastag pulóvereik és strapabíró bakancsaik a profi hegymászók és a stílusos nagyvárosi férfiak tökéletes viselete lehet ebben a szezonban.

3_49.jpg

Hófödte sziklák tövében, egy elhagyatott út kanyarulatában készült a Belstaff Menswear 2016-os őszi-téli kollekciójának kampányfotózása. A képeken szinte érezni a csontig hatoló jeges szél fuvallatát, ám a szívós, kemény férfit a zord téli táj sem töri meg. Ruhája bélelt, többrétegű, minőségi anyagokból készült és szupermenő. A Japánban kifejlesztett rétegelt nylon kapucnis kabát formájában kiválóan működik a farkasordító hidegben, ehhez pedig elengedhetetlen a magas nyakú kötött pulóver, a bőrnadrág, a felhajtható ujjrészekkel rendelkező kesztyű és a vastagabb talpú bakancs. Aki idegenkedik a terepmintás, túl sportos vonalvezetéstől vagy a hegymászók stílusától, azoknak a Belstaff puha báránybőr kabátokat és mellényeket tervezett. A kollekcióban emellett felbukkant a prémes gallér, a szőrmével ellátott dzseki, a praktikus hátizsák és a színeiben harmonizáló oldaltáska is. Kerüli a feltűnést, a merész színeket, a fekete, barna, kék és zöld sötétebb árnyalatait kínálják a designerek. Uraim, akár az alpesi sípályák mesés lankáinak, akár az alaszkai erdők vadregényes tájain vagy éppen a metropoliszok behavazott betondzsungelében viselitek ezeket a luxusdarabokat, garantáltan nem fogtok fázni ezen a télen.

Photos: Belstaff Fall 2016 Menswear Lookbook, Rory Payne

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3911946787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása