GaborSzakacs

Egy bohém férfi gardróbjából

2016. május 11. - gaborszakacs

Pablo Coppola egy különleges kollekciót tervezett a Bally számára. A divatház 2016-os őszi gyűjteményében meghatározó szerepet kaptak a férfias szabásvonalak és a feltűnő színösszeállítások. Egy maradandó vizuális élmény, mint amikor a piperkőc a művésszel és a rockerrel találkozik. 3_6.jpg

A kifinomult luxus jeles képviselője a Bally. A fiatal férfiaknak szánt 2016-os őszi kollekció tökéletesen illik a divatház kissé merev, feszes, ugyanakkor formabontó gyűjteményeinek sorába. Pablo Coppola ruhái kiváló inspirációt nyújtanak azoknak, akik eddig a komfortosnak hitt szürke-fekete tengelyről választottak pulóvert, inget, kabátot és nadrágot. Persze, megmaradt a klasszikus formáknál és mintáknál, ám ezeket olyan anyagokból keltette életre, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A kockás öltöny mellé kötött sapkát adott, a jacquard zakót és a lila szmokingot pedig színében harmonizáló cipővel párosította. Az idei nyár és ősz legnagyobb durranása lehet a bohém elegancia, Bally mellett több világhírű márka is felélesztette ezt az egyedi és feltűnő öltözködési irányzatot. Tökéletes példa erre a bőrdzseki szőrmegallérral, az élére vasalt, pizsamára emlékeztető, laza nadrág sportcipővel vagy a királykék öltöny mellé kötött selyemkendő, ezek igazán feldobhatják a megjelenést és a szürke hétköznapokat. Maga Coppola úgy nyilatkozott lookbookja modelljeiről, hogy az uralkodók és a piperkőcök keverednek a művészek és a rockerek világával. A feltűnési viszketegségben szenvedőknek kötelező, a konzervatívabb urak számára a kollekció egy-egy darabja kiválóan beilleszthető a meglévő ruhatárba. 

16_5.jpg

A stílusok keverése Bally 2016-os őszi kollekciójában.

Photo: Courtesy of Bally

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr498700192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása