GaborSzakacs

Időtlen szépségek a couture világából

2016. március 06. - gaborszakacs

Mint az a bizonyos 'szerelem első látásra' érzés, úgy kerít hatalmába bennünket Alexis Mabille 2016-os tavaszi couture kollekciója. Finoman közelít, magához húz, szorosan átölel és a pillanatot átadja az örökkévalóságnak. Ezt a végtelenül romantikus találkozást egy cseppnyi eleganciával és némi kacérsággal teszi felejthetetlenné a neves francia tervező. Párizsból szeretettel!

kim_1075.jpg

Alexis Mabille romantikus és kissé szexi kollekciója valósággal beragyogta a párizsi divathét kifutóját. A tehetséges tervező legfrissebb couture darabjaiban a régi idők előkelő megjelenését a modern szabásvonalakkal társította, a jól bevált klasszikus elemek újragondolásából pedig egy fantasztikus gyűjteményt hozott létre. Nem fukarkodott a csipkével és a hímzésekkel, rengeteg gyöngyöt és strucctollat használt, ennek eredményeképpen ruhakölteményei feltűnőek, mégis elegánsak lettek. A fehér kreppruha, a fehérnemű ihletésű csipkeruha, a padlót súroló pliszé és a könnyű organza a régi Hollywood csillogását hozza vissza. A puffasztott ombre kabát nemcsak különleges helyet foglal el a gyűjteményben, hanem átmenetet is képez a kollekció fekete darabjaihoz, amelyekből árad a nőiesség és a bujaság. Bizony, Alexis Mabille tökéletesen érzi, hogyan kell a stílusos nőket még vonzóbbá tenni!

Photo: Kim Weston Arnold / indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr498445726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása