GaborSzakacs

Mesés sziluettek Oscar de la Rentától

2015. december 24. - gaborszakacs

Peter Copping egy fantasztikus kirándulásra invitál bennünket a divat világában. Legújabb kollekciójának minden egyes darabja magán viseli Oscar de la Renta kézjegyét. Egyszerre modern, színes, klasszikus és elegáns. Gyönyörű gyűjtemény!
oscar-de-la-renta-pre-fall-2016-lookbook-34.jpg

Akár egy patchwork takaró, úgy áll össze a legfrissebb Oscar de la Renta 2016-os őszi pre-kollekció. Sokszínűségét a spanyol kultúrából merített inspiráció, a hollywoodi vörös szőnyeges események csillogása és New York végtelen lehetőségei határozzák meg. A divatház névadójának szellemiségét követve Peter Copping egy modern, színes és gazdag gyűjteményt szeretett volna felépíteni. Ehhez segítségül hívta a de la Renta védjegyének számító klasszikus szabásvonalakat, amelyet fényes nyomatokkal, arany gombokkal és rengeteg virággal tett ellenállhatatlanná. A decens kosztümöket, a virágos selyemblúzzal kombinált ceruzaszoknyákat nőies kabátokkal és némi szőrmével ajánlja, gondolva a hűvösebb napokra is. Copping a téliesített szettek mellett nem feledkezett meg az alkalmi megjelenésről sem. Koktélruháit húzott derékrésszel, az estélyiket pedig lenyűgöző hímzésekkel és merész színkombinációkkal vitte kifutóra. Úgy tűnik, elődjéhez hasonlóan ő is rajong a szokatlan párosításokért, a rózsaszín mídert habozás nélkül összerakja egy hosszú, fekete-piros pipacsos szoknyával. Egyetlen szóval lehet illetni: isteni! Az új Oscar de la Renta kollekció kiváló ihletforrás lehet a karácsonyi és szilveszteri partira, vagy akár a hamarosan beköszöntő díjkiosztók időszakára is.

Photo: Courtesy of Oscar de la Renta

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr108175534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci_52 2015.12.27. 20:19:22

Ilyen girnyó nőnek minden jól áll.
süti beállítások módosítása