GaborSzakacs

Variációk pirosra

2015. december 18. - gaborszakacs

Mennyire unalmas és kommersz dolog lett volna, ha Alexis Mabille a nyár közepén rukkol el azzal a kollekcióval, amelynek legfőbb inspirációját a szezon kedvelt gyümölcse, a görögdinnye adta. A neves francia designer kiválóan hozza a vörös és zöld utánozhatatlannak kombinációját némi feketével, életre keltve ezzel az édenkert legzamatosabb gyűjteményét.

_arc0182_426x639.jpg

Úgy tűnik, Párizsban még csak most köszöntött be a gyümölcsszezon! Alexis Mabille az őszi divathéten érezte időszerűnek, hogy a - fantasztikus színű és ízű - görögdinnye jellegzetes jegyeit használja fel legújabb ready-to-wear kollekciójának elkészítésekor. A motívum végigvonul a gyűjtemény minden egyes darabján. A pirosak és zöldek párosítására nagyon ügyelt Mabille, néhol egy-egy flitteres rajzolaton, másutt pedig a gyümölcs printelt szeletei bukkannak fel a blúzokon, nadrágokon vagy éppen koktélruhákon. A légies, könnyű kreációkat kevés csipkével és kellemes fényű bársonnyal ellensúlyozza, a görögdinnye formájú nyakláncokkal és karkötőkkel pedig egyenesen feledhetetlenné teszi. A vidám, kifinomult, derékhangsúlyos sziluettekhez övre akasztott, miniatűr hátizsákokat ajánl a tervező. Ezek után ki ne vágyakozna egy szép szelet lédús, édes görögdinnyére?

Photos:  Marcus Tondo / indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr168123522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása