GaborSzakacs

Dolce & Gabbana egzotikus fantáziája

2015. november 17. - gaborszakacs

A Dolce & Gabbana 2016-os tavaszi férfi kollekciója egy mesés utazásra csábít bennünket az olasz stílus világába. Egyszerűen zseniális, ahogy a déli temperamentumot keleti fűszerezéssel teszi ellenállhatatlanná Domenico Dolce és Stefano Gabbana!

_dol1361.jpg

Ázsiai fantázia katolikus környezetben. Akár így is jellemezhetnénk a Dolce & Gabbana legújabb gyűjteményét, amelyben a ruhák szigorú szabása ismerős lehet a lassan feledésbe merülő korok Olaszországából. Giccsesnek tűnhet a sok-sok vallási jelkép, geometria és virágminta, ám ez a vizuális intenzitás inkább ünnepi jelleget kölcsönöz a felvonultatott szetteknek, mintsem nevetségessé teszi őket. A printelt selymek pávái, sárkányai és kecskéi bolondos kalandozásra indulnak a bambuszligetekben, ahol a csipkével díszített ingekkel, a kötött kardigánokkal és a háromrészes öltönyökkel extravagáns gardróbbá állnak össze. Nem, nem, Domenico Dolce és Stefano Gabbana egy percig sem viccelt, amikor a narancsfás-madaras nyomatokat gyöngyös felsőkkel társította egy összeállításon belül! A gazdag díszítést és anyaghasználatot a paraszti rétegből elcsent, ma már klasszikusnak számító cipőkkel és szandálokkal tette maradandóvá a tervezőpáros. Ez a kollekció a ravaszság és alázat tökéletes fúziójának bemutatása egy egzotikus keretbe foglalt, kínai-szicíliai szemüvegen keresztül.

Photos: Yannis Vlamos / indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr548076466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása