GaborSzakacs

Határtalan nőiesség az őszi divathéten

2015. szeptember 17. - gaborszakacs

A romantika soha nem megy ki a divatból! Ennek ékes bizonyítéka Peter Copping legfrissebb kollekciója is, amelyet az Oscar de la Renta divatház 2016-os tavaszi ready-to-wear bemutatóján vonultatott fel a nagyközönség előtt.

_osc1315.jpg

Sokaknak talán nevetségesnek, giccsesnek vagy túláradónak tűnhet az idei őszi divathét felhozatala. A tervezők olyan klasszikus, lágy, nőies vonalat kaptak el a következő tavaszi szezonra, amit már régen láttunk a kifutókon. Peter Copping, az Oscar de la Renta vezető tervezője a rózsákat és a szegfűket szedte elő és printelte ruháira. Ahogy a hatvanas évek olasz vagy spanyol filmjeiben a csábító hősnők, úgy ejtik rabul a vörös, virágos ruhákban pompázó modellek a férfiszívek ezreit.

A fodros szoknyák és blúzok, a feltűnő grosgrain szalagok, a spanyol paraszti hímzések a harsány vörössel, a pasztell és fekete-fehér kontrasztokkal mesés gyűjteménnyé álltak össze. Peter Copping a habkönnyű érzelmeket modern vonalvezetéssel tette igazán nőiessé. A vörös rúzzsal, a test vonalát követő szabással és a meztelen bőrön végigfutó csipkével az érzelmektől túlfűtött mediterrán éjszakákat idézi meg. Oscar fenomenális szemléletét és munkásságát kellő érzékenységgel és alázattal viszi tovább Copping ebben a kollekcióban. Egyszerűen lenyűgöző!

Photos: Yannis Vlamos / indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr637794692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása