GaborSzakacs

Stylist képzés a Werk Akadémián

2015. szeptember 13. - gaborszakacs

Mindig is érdekelt a divat? Az átlagnál jobb ízléssel áldott meg a sors? Jelentkezz stylistnak! A Werk Akadémia idén szeptemberben is elindítja stylist és mesterstylist képzéseit. 

20110809prcikkwer.jpg

A stylist szakember alkalmazása manapság számos területen előfordul. Televíziós műsorokban ő felel a kamera előtt szereplő személyiségek öltözékének, viseletének, kellékeinek összehangolásáért. Magazinok, reklámfilm készítők, ruházati terméket forgalmazó üzletek, rendezvényszervező cégek mind szívesen alkalmaznak olyan szakembert, aki a vizuális formák, trendek és márkák ismerője és aki gondoskodik az egységes arculat kialakításáról, legyen szó eseményről, divatfotóról, divatbemutatóról vagy tévés műsorról.
kep_img_14796.jpg
Az Akadémia képzési tematikájának hangsúlyos része a gyakorlati feladatok megoldása: az első év fő tantárgya a divatfotózás köré épül. A hallgató megismeri a divatfotózás történetét, magyar és nemzetközi divatfotósok munkásságát, tudja, hogyan kell előkészülni a divatfotózásra, kik a stáb tagjai, ismeri a képszerkesztő munkáját, és ami a legfontosabb: a divatfotó koncepcióját önállóan elkészíti, melyhez tudatosan választ stílust. A fotózáshoz szükséges tárgyi feltételek (ruhák, kiegészítők, smink) biztosításáról gondoskodik, a divatfotózás során instruálja a fotóst, a modellt, a sminkest, a fodrászt. A fotót photoshop program használatával véglegesíti a formai és tartalmi elvárásoknak megfelelően.
stylist_img.jpg
Tantárgyak: stylist a divattervező mellett, divatmagazin styling, televíziós és celebrity styling, personal styling, fotózási alapismeretek, színtan, viselettörténet, kommunikációs gyakorlatok, photoshop alapismeretek, divatrajz ismeretek, divatbemutató és rendezvény styling, reklámfotó és reklámfilm styling, stíluselemzés és stílusgyakorlat, divat- és stílusismeretek, alapanyag- és ruhatervezési alapismeretek, XX. századi viselettörténet, divattrend ismeretek.
werkakademia_img.jpg
A szak tanárai többek között Bak Kyra stylist, Balogh Edina (Joy főszerkesztő), Bóka Attila Morten divatfotós, Csalár Bence divatblogger, Fábián Zsanett fodrász, Ferenczi Anita grafikus, Hajdu László kommunikációs szakember,  Jónás Jácint divatfotós, Kiss Szilárd (Cosmopolitan) stylist,  Lang Szonja (Tyra Clothing, Slang Slang) divattervező, Marjai Judit fotográfus, Merő Péter divattervező, Németh Anikó divattervező, Réz András esztéta,  Sipos Zsolt (TV2, Playboy) stylist, Szécsi Gabi sminkmester, Tóth István grafikus, Vadócz Edina (Kreatív Sminkműhely) színtan szakértő, Vass Krisztina (PR manager Tesla Budapest), Vitelics Tímea (Playboy) képszerkesztő és a hazai divatvilág további szereplői.
0a97a3a51bac0acc8714b6223b3312bf_masolata.jpg
Hogy miért a Werk Akadémia képzését válaszd? Paksi Éva mesterstylist választ ad erre itt.
    
A jelentkezési lapot itt találod meg: http://www.werkakademia.hu/on-line-jelentkezesi-lap/
     

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1007782150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása