GaborSzakacs

Férfias minták az őszi szezonra

2015. szeptember 11. - gaborszakacs

Hangsúlyos, formális és logikus. Neil Barrett legfrissebb kollekciója a szigorú szabásvonalak és az arab kendők tradicionális mintáinak házasságából született.

_arc0061.jpg

 

Neil Barrett 2016-os tavaszi férfi kollekciója alaposan felülmúlta a tervező korábbi munkáit. Sokan már arról pletykáltak, hogy nem tud igazán újat mutatni, neki már nem megy a tervezés. Erre kifutóra vitt egy olyan erős gyűjteményt, ami igazán mai, modern, férfias és tradicionális egyben.

Barrett a világ minden szegletéből a legférfiasabb motívumokat összegyűjtötte és egy sorozatba zsúfolta, ezzel egy határozott irányvonalat adott ruháinak. Bátorságra vall, hogy a batikolást, a katonai álcázás mintáit, a matrózcsíkokat, a keffiyeh - azaz a fekete-fehér arab kendő - hagyományos jegyeit a távol-keleti kimonók nyomataival és némi állatmintával egyszerűen összekeverte. Megérte kockáztatni, mert a végeredmény látványos és egyedi lett.

A designer még mindig ragaszkodik a klasszikus szabályokhoz, ezért az amerikai munkaruhákra emlékeztető, szigorú szabásvonalú trikók, pulóverek és kabátok mellé kizárólag éjkék és fekete, keményített nadrágot ajánl a következő szezonra. Uraim, érdemes ihletet meríteni tőle!

Photos: Marcus Tondo / indigitalimages.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr667711170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása