GaborSzakacs

Eddie Redmayne, a címlapok szupersztárja

2015. március 16. - gaborszakacs

Fiatal, tehetséges, jóképű és emellett roppant szerény. Az elmúlt hónapokban bezsebelt minden díjat, amit csak lehetett és azóta a világhírű magazinok versengenek kegyeiért. Elhoztam nektek a legmenőbb fotósorozatokat róla, amelyeket látva biztos, hogy ti is rajongói lesztek. Mert Eddie Redmayne egy igazán kedvelhető srác.

eddie-redmayne-mens-health-march-2015-photo-shoot-001.jpg

Úgy tűnik, hogy a friss Oscar-díjas brit színész nemcsak a filmvásznon állja meg a helyét, hanem a divatfotózásokon is képes maradandót alkotni. A Men's Health kiváló fotósa, Nino Muñoz laza, természetes és őszinte sorozatot készített Eddie Redmayne-ről. A klasszikus megjelenés modern nagykövete lehetne, oly könnyedséggel pózol a villódzó vakuk előtt. Valószínűleg nem áll távol tőle a designer darabok világa sem, mert a sportosan szabott Prada és Gucci öltönyt is hanyag eleganciával tudja viselni.

Az Interview magazin februári száma különböző stílusú képeken mutatta be az akkor még csak Golden Globe-jelölt Redmayne-t. A színész jellegzetes vonásait és a szexepiljének számító szeplőit a fekete-fehér képek még karakteresebbé tették. A rock'n'roll életérzés jegyében bizony a leopárdminta és a halszálka csíkos öltöny jól megfért egymás mellett. Ti is úgy érzitek, hogy elég vagányra sikerült? Azért ne menjünk el szó nélkül Karl Templer stylist és Craig McDean fotós mellett sem, kitűnő munkát végeztek!

Golden Boy. Ezt a címet kapta Daniel Jackson legfrissebb fotósorozata, amely a British GQ Style tavaszi számában jelent meg március közepén. A magazin két címlappal tiszteleg Redmayne színészi teljesítménye előtt. Az egyiken decensen, némi arcszőrzettel és persze Pradában, a másikon -egy közeli shootban- a sztár az erőteljes arcélét villantja meg. Igen, így kell címlapra kerülni, Eddie és a divat remek párosítás! Csak így tovább!

Photos: GQ Style Spring-Summer, Interview Ferbruary, Men's Health March

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr447273727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása