GaborSzakacs

Zac Posen és az éjszaka királynői

2015. február 11. - gaborszakacs

Vannak tervezők, akik egyszerűen képtelenek mellényúlni. Ők azok, akik minden szezonban előrukkolnak valami újjal, valami szokatlannal és valami eredetivel. Nyitott szemmel járnak a világban és megvan bennük a tehetség ahhoz, hogy az élményeiket képesek tökéletesen kommunikálni a ruháikon keresztül. Ilyen designer Zac Posen is.

zac_zac_posen_22_1366.jpg

Zac Posen fiatal kora ellenére évek óta a divat élvonalában tartozik. Csodás couture és ready-to-wear kollekciói a klasszikus Dior-féle szabásvonalakkal operálnak, ugyanakkor frissek és lendületesek. Legújabb darabjaihoz a nappali és éjszakai égbolt végtelenje, a csillagok szikrázó fénye és a Mars izzó vöröse adta az inspirációt.

zac_zac_posen_10_1366.jpg

Ebben a szezonban a felsőtestre helyezi a hangsúlyt, mégsem használ mély, eltúlzott dekoltázst. Tőle szokatlan a ceruzaszoknya tölcsér nyakú felsővel, ám a testet körbeölelő bársonyruha nagyon is Posen- jelenség. A kecses és finom vonalak minden egyes négyzetmillimétere átgondolt, alapos, már-már mérnöki precizitással dolgozik. Úgy hiszem, 2015-ben feltűnnek még jó néhány magazinban és vörös szőnyegen ezek a kreációk.

zac_zac_posen_05_1366.jpg

Photo: Courtesy of ZAC Zac Posen

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr787161569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása