GaborSzakacs

Színkavalkád Oscar de la Renta módra

2015. február 03. - gaborszakacs

Még hogy a pinket nem lehet pirossal felvenni? Dehogynem! Oscar de la Renta utolsó kollekciója éppen erre a párosításra épült. Az októberben elhunyt designer hattyúdala tökéletes bizonyítéka annak, hogy egy stílusos nő ellenállhatatlanságával felkelti a figyelmet, ugyanakkor megjelenése határozottságot és eleganciát is tükröz.

oscar_de_la_renta_30_1366.jpg

Oscar de la Renta mindig arra törekedett, hogy ne a ruha legyen középpontban - na jó, egy kicsit a ruha is- , hanem az az összhang és kiegyensúlyozottság, amelyet egy sikkes nő áraszt az ő ruhakölteményei segítségével. Ettől zseniális a művészete. Nézzétek csak!

A pink mellett a narancs, az égszínkék és a türkiz is újra felbukkan a 2015-ös színpalettán. A háromnegyedes ujjú kabátkák, a szoknyák lágy fodrozódása, a derekat hangsúlyozó ruhák és a finom szőrmék mind-mind a nőiességet hangsúlyozzák. Előkelő, mégis modern, élettel teli sziluettek. Bravó!

Habár a divatház kreatív vezetését azóta már Peter Copping átvette, biztos vagyok benne, hogy Oscar de la Renta arisztokratikus stílusa és a szakma iránti alázata hiányozni fog minden divathétről.

Photos: Courtesy of Oscar de la Renta

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr287137057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása