GaborSzakacs

Manolo Blahnik első táskakollekciója

2015. július 27. - gaborszakacs

Az elmúlt évtizedekben a cipők császárává tette a Szex és New York című sorozat az amerikai designert, Manolo Blahnikot. A napokban bemutatta első táskakollekcióját, amelynek láttán Carrie Bradshaw szeme is könnybe lábadna a gyönyörűségtől.

hangi_pink-manolo-blahnik-vogue-24july15-pr_b_426x639.jpg

Manolo Blahnik szinte berobbant a divat világába, amikor a Vogue első férfiként a címlapján szerepeltette. A Szex és New York cipőmániás Carrie-je pedig a világhírnevet hozta el számára. Azóta nincs megállás, Blahnik rengeteget dolgozik, munkáit szezonról szezonra elkapkodják. Sikerein felbuzdulva július végén piacra dobta első táskakollekcióját. A szivárvány színeiben tündöklő handbagek finom szaténja és gyönyörű Swarovski kristályai tökéletes harmóniában vannak Blahnik cipőivel. Az amerikai tervező elmondása szerint a gyönyörű nők, a múlt és a jelen találkozása ihlette ezeket a darabokat. Reméli, hogy táskái minden rangos eseményen felbukkannak és olyan népszerűek lesznek majd, mint híres lábbelijei. Európában egyelőre csak Londonban az Old Church Streeten, a Liberty és a Harrods áruházban lesz elérhető Manolo Blahnik táskakollekciója.

_manolo_blahnik.jpg

Manolo Blahnik

Photos: British Vogue, LDN Fashion

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr787657768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása