GaborSzakacs

Stílusos egynyári kalandok

2018. július 14. - gaborszakacs

A nyár nemcsak a nyaralásról és a pihenésről, hanem a lángoló szerelmekről is szól. Igaz, ezek a románcok ritkán maradnak meg az őszi szezonra vagy még tovább, de annál nagyobb élményt adnak. Akárcsak egy igazán ízléses és szenvedélyes kollekció, amelyben a dél-amerikai temperamentum a nagyvárosok eleganciájával és a tengerpartok könnyed vidámságával egyesül. Johanna Ortiz 2019-es resort gyűjteménye egy megkapóan színes és élettel teli, a trópusok igazán forró, már-már buja estéit megidéző sorozat lett.

1_200.jpg

Hazánkban kevesen ismerik, de Johanna Ortiz karrierje már 15 éve dübörög. Kollekcióiról rendszeresen beszámolnak a legnagyobb divatlapok, a Vogue kiemelt cikkekben népszerűsíti a kolumbiai tervezőnő munkásságát. Ortiz 2019-es resort gyűjteménye a dél-amerikai szenvedélyt és a vérpezsdítő latin temperamentumot idézi meg a metropoliszok világában. Az egykori World Trade Center szomszédságában lévő Manhattan Lower Beekman szálloda Augustine nevű szupermenő bárjában megrendezett show teljesen elvarázsolta a meghívott vendégeket. A könnyedség és elegancia, a spanyol mentalitás, na meg az ízléses díszítések pillanatok alatt magával ragadták a divat megszállottjait. Az egyszerű bőrszandálokhoz mélyen dekoltált, élénk színű ruhákat párosított, a tökéletes trópusi hatás érdekében mintás kendőket és fonott táskákat adott a modelljeire. A roppant nőies szettek itt-ott finoman felvillantják a vállakat, a formás lábakat, de a kétrészes összeállításokba egy kevéske köldökvillantás is belefér. Ám ez nem a kilencvenes években oly népszerű és öncélú magamutogatása, hanem a tengerparti nyaralások és a késő esti koktélpartik vagány megjelenésének formája. Johanna Ortiz jellemzően maxiszoknyákkal készült a 2019-es nyárra, amelyeket lágyan fodrozódó vörös, homokszínű, bézs, pezsgő, narancs, okkersárga és türkiz textíliából keltett életre. Hawaii élénk árnyalatai mellett felbukkannak a flamencora jellemző jegyek is, ám az autentikus spanyol viseletekből táplálkozó kreációk mégis egy érett, magabiztos és kozmopolita nő képét sugallják. A szemmel láthatóan kényelmes és roppant romantikus sziluettek ideális kísérői lehetnek egy forró hangulatú esti randevúnak és az azt követő érzéki éjszakának. Legyen szenvedélyes a nyaratok!

Élénk színek és latin temperamentum Johanna Ortiz Resort 2019 kollekciójában

Photos: Johanna Ortiz Resort 2019

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5914051852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása