GaborSzakacs

Egyéniségek télvíz idején

2017. november 10. - gaborszakacs

Sajátos színkombinációkkal, egyedi mintázatokkal és különleges párosításokkal hódítja meg az őszi utcákat a Marni. Az ismert olasz divatház 2017-es pre-fall kollekciója az 1960-as évek öltözködési szokásaiból inspirálódik, amelyekkel valósággal kiszínezi a komor és hűvös napokat. Francesco Risso kreatív tervező mindent bevetett a katarzis érdekében, élénk printekkel, geometrikus mintákkal és puha szőrmével dolgozott a vizuális delíriumot okozó gyűjteményben.5_132.jpg

Francesco Risso 2017-es pre-fall kollekciója a Marnira jellemző exkluzív hippik életstílusát közvetíti. A jól átgondolt darabok és párosítások a márka kezdeti lépéseit idézik meg. Az 1960-as évek látványos printjei, geometrikus mintái, színes textíliái vidám és bohém őszi szezonnal kecsegtetnek. A tervező erőteljes darabjai áthágnak minden írott és íratlan szabályt, mégis tökéletesen működnek. Lazán kombinálja a csíkosat a kockás, a pöttyös és a virágos kelmékkel, emellett művészien halmozza a rétegeket. A széles szegélyek, a látványos masnik és az igencsak feltűnő szőrmegallérok jól kiegészítik a túlzásnak ható szetteket. A lehengerlő látványvilágon túl meg kell jegyezni, hogy ezek a kreációk olyan szabásvonalakkal és kialakítással rendelkeznek, hogy szinte minden nő ruhatárába beilleszthetőek. Sűrű szövésű anyagai és bélelt kabátjai a hűvös őszi és téli reggeleken kiváló szolgálatot tehetnek amellett, hogy kihangsúlyozzák viselőjük egyéniségét. Francesco Risso oversize napszemüvegei, méretes kesztyűi és letisztult táskái pedig valósággal megkoronázzák a szédületes színorgiába zuhanó 2017-es Marni sziluetteket.

Photos: Marni Pre-Fall 2017 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9613221525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása