GaborSzakacs

Káprázatos szőrmék Párizsból

2015. szeptember 27. - gaborszakacs

A Fendi Karl Lagerfeld vezetése alatt bemutatta első szőrmekollekcióját. A divatház történetében mérföldkőnek számító gyűjtemény a luxus és a provokáció szűk mezsgyéjén indult hódító útjára.

_fen0488.jpg

Még fel sem ocsúdtunk a Fendi előző bemutatójából, már kifutóra is vitték a 2015-ös őszi couture kollekciót. A brand neves designere, Karl Lagerfeld az állatvédő szervezetek heves tiltakozása ellenére vonultatta fel mesés szőrmekreációit a Théâtre des Champs-Élysées épületében. A botrány borítékolható volt.

Lagerfeld az időtlen luxust kívánta bemutatni extravagáns megoldásain és a szebbnél szebb kidolgozásain keresztül. Az egyedi kivitelésű, virágokkal és tollakkal felturbózott kabátok, köpenyek és prémgallérok minden bizonnyal a szezon legemlékezetesebb darabjai lesznek. Lagerfeld pedig újra bebizonyította, hogy ő még mindig az illúzió nagymestere. Csupán annyival kommentálta a munkáját: "semmi sem az, aminek látszik."

Photos: Yannis Vlamos / indigitalimages.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr107781858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.09.27. 22:18:42

Szívesen látnék olyan bőrkabátokat is, amit a képeken látható szőrme ruhák tervezőinek bőréből készítettek. Függetlenül attól, hogy valódi szőrme vagy csak annak látszik.
Vajon ez miért nem lehetséges?

VogelZsigmond 2015.09.28. 06:33:04

De ezek a "modellek" most fiuk, vagy lanyok ?? Vagy manapsag az mar nem szamit ?

gaborszakacs 2015.09.28. 06:38:34

@Hóhér az utolsó barátod: Egyszer talán eljön ez az idő is. Lagerfeld 80 felett már nem lenne jó alany erre, túlságosan löttyedt a bőre. :) :)
süti beállítások módosítása